Haberler

Gümüşhane'ye Yeni Bir İşletme Daha

Gümüşhaneli genç girişimci İlker Bal'ın Sosyal Yardımlaşma Vakfından aldığı katkı ile kurduğu "İlkbal Osmanlı Sahancısı"nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

Gümüşhaneli genç girişimci İlker Bal'ın Sosyal Yardımlaşma Vakfından aldığı katkı ile kurduğu "İlkbal Osmanlı Sahancısı"nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

Karşıyaka Mahallesi Transit Yol üzerinde bulunan işletmenin açılış törenine Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, SP İl Başkanı Akın Demir, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, devletin istihdamın geliştirilmesine yönelik sürekli bir destek ve gayret içerisinde olduğunu belirterek, Sosyal Yardımlaşma Vakfı kanalı ile geliri artırıcı ve kırsal destek projeleri uyguladıklarını söyledi.

Yeni açılan işletmenin istihdama katkıda bulunacağını kaydeden Vali Mayda, "Bizlerde devletin sağladığı imkanlar ile kendisine bir miktar destekte bulunduk. İnşallah güzel bir şekilde çalıştırır. Hem kendisi kazanır, hem de bundan sonra benzer işi yapacak arkadaşlarımıza örnek olur. Biz bu destekleri önemsiyoruz. Arkadaşımız girişiminde başarılı olduğu takdirde, 2 yıl ödemesiz 6 yıl içerisinde geri ödemeli bir program uygulanıyor. Başarılı olursa başkalarına da örnek olur." dedi.

Yapılan duanın ardından kesilen kurdelayla açılışı yapılan tesiste incelemelerde bulunan heyet, daha sonra kendilerine ikram edilen yiyeceklerin tadına baktı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Karatepe Yusuf Mayda Karşıyaka Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title