Haberler

Gücüne Güç Kattı

Güncelleme:

Türkiye ve Ege'nin kalkınmasında önemli rol üstlenen Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (MPİOSB) müteşebbis heyeti ve yönetimi yeni katılan üyeleri ile güç kazanarak ve güven tazeleyerek çalışmalarına başladı.

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde 2018-2022 Dönemi Müteşebbis Heyeti görevine başladı. Yeni dönemde de Müteşebbis Heyet Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı değişmedi. Erdoğan Çiçekçi yeniden Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Salih Esen'de yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesi ve ekonomiye katkısını artırarak sürdürmesi için yeni dönemde de canla başla çalışacaklarını belirten

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, "Çok zor bir coğrafyada kurduğumuz Bölgemizi bugünlere getirmek kolay olmadı. Bu zorlu süreçte hiçbir kurum ve kuruluştan kredi kullanmayarak kendi öz kaynaklarımızla Bölgemizi faaliyete geçirdik. Üretime başlayan fabrikalarımız yaklaşık 1400 kişiye istihdam sağlıyor. Diğer fabrika inşaatları da devam ediyor. Bölgedeki parsellerde tam faaliyet başladığında 5 bin-6 bin kişilik istihdamı Türk Ekonomisi'ne kazandırmayı hedefliyoruz. Bölgedeki katılımcılarımızın inşaat ve üretim faaliyetleri devam ederken biz de kendilerine en iyi hizmeti verebilmek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

2016-2018 Dönemi Müteşebbis Heyetten Salih Esen, Erdoğan Çiçekçi, Erol Paksu, Tahir Şahin, Esat Özdemir, Sevinç Bayer ve Cihangir Hür yeni dönemde de yer alırken diğer üyeler değişti. 2016-2018 Dönemi Müteşebbis Heyette yer alan tüm üyelere OSB Yönetim Kurulu tarafından yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Salih Esen Menemen İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title