Haberler

'Gol Kralı' Bikoko'nun Hayal Kırıklığı

Türk futboluna son yıllarda PTT 1'inci Lig düzeyinde gelen en etkili forvet oyuncularından biri olarak gösterilen Severin Bikoko, 'Kral' etikiteyle geldiği Akhisar Belediyespor'da büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Üç sezon Kayseri Erciyesspor'da oynadıktan sonra 2011-12 sezonunda transfer olduğu Çaykur Rizespor'da 18 gol atarak krallık tacını takan Kamerunlu futbolcu, geçen sezon başında büyük umutlarla Akhisar'a transfer oldu. Yeşil- siyahlı ekibin ligin ikinci haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynadığı maçta sağ dizinden ağır bir sakatlık geçiren Bikoko bir daha kendisini toparlayamadı. Uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra son çare olarak Fransa'da bıçak altına yatan Kamerunlu golcü, eski formuna bir türlü ulaşamadı. Bu sezon başında kadroda düşünülmeyen ve kiralık verilmesi kararlaştırılan Bikoko, kendisini yeniden göstereceği bir fırsat bekliyor.

ANTREMANDA 5 EKSİK

Akhisar Belediyespor, Almanya kampı dönüşü 2 günlük izin sonrası ilçedeki ilk idmanını 5 eksikle yaptı. Kampta sakatlanan Mustafa Aşan ile izinli olan Sonko, Bruno, Ahmet Cebe ve Kerem Bulut antrenmana katılmazken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Antrenör Yıldırım Uran da çalışmada bulunamadı. Yeşil- siyahlı yöneticiler, pazar günü İlçe Stadı'da Yunanistan 1'inci Lig takımlarından Kallonis ile oynanacak dostluk maçının ücretsiz olacağını açıklayarak taraftarları desteğe çağırdı. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title