Haberler

Göksu Deresi'nde Büyük Buluşma!

Kanal D’nin, ilk bölümü 24 Eylül Salı günü ekrana gelecek, iddialı yapımı “Çalıkuşu”nun setinden ilk kareler…

Kanal D’nin, yapımını TIMS Productions’ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı, yönetmenliğini Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden ekranlara uyarlanan ve başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları “Çalıkuşu” adlı yeni dizisi, 24 Eylül Salı akşamı, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Sandallar, TIR’larla getirildi

“Çalıkuşu” dizisi için 80 kişilik bir ekip dönemin ruhunu doğru ve etkili bir biçimde yansıtmak için titiz bir çalışma yürütüyor. Birinci bölümde yayınlanacak olan göl sahnesinin çekimleri Atatürk Arboretumu’n da gerçekleştirildi. Yaklaşık 90 figürasyonun yer aldığı sahnede, döneme quygun beş sandal mekana TIR’larla ve bir tam gün içerisinde getirildi. Yılın iddialı yapımı “Çalıkuşu”nun kostüm tasarımlarını üstlenen Serdar Başbuğ ve dönemi simgeleyen şapkalar ise Mücella Mert tarafından özel tasarlanarak kullanıldı.

Kaynak: Star / Magazin

Kanal D Göksu Eylül Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title