Haberler

Gökçe Bahadır, Sevgilisinden Ayrıldı! Ayrılığın Nedeni Dizideki Aşkı Mert Fırat mı?

Güncelleme:

Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru ani bir kararla yolları ayırdı. Bahadır'ın rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodular, ikilinin ayrılık nedeni olarak gösterildi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır ile rol arkadaşı Mert Fırat'ın aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin dizideki aşkının gerçeğe dönüşmesi Bahadır ile sevgilisi Efe Duru'nun ayrılmasına neden oldu.

AYRILIK MERT FIRAT İLE OLAN AŞK DEDİKODULARINI ALEVLENDİRDİ

Dizide de günden güne birbirine aşık olan Gökçe Bahadır ile Mert Fırat'ın gerçek hayatta da yakınlaştığı dedikodusu yayıldıkça yayıldı. Gökçe Bahadır'ın 1 yıldır birlikte olduğu turizmci Efe Duru'dan aniden ayrılması dedikoduları daha da alevlendirdi.


AYRILIK HABERİNİ EFE DURU VERDİ

Efe Duru, ayrılık haberini önceki gün sosyal medya hesabından verdi. Efe Duru, ayrılığı şu sözlerle duyurdu: "Gökçe Bahadır'la ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. Bizim için güzel yorum yapan herkese çok teşekkürler." Çift daha önce de ayrılmış ancak yeniden bir araya gelmişti.


MERT FIRAT DA HANDE DOĞANDEMİR İLE AŞK YAŞIYOR

Mert Fırat ise oyuncu Hande Doğandemir ile aşk yaşıyor. Ancak ikilinin de sık sık ayrıldıkları yönünde haberler çıkıyor. Mert Fırat'la birlikte olan Hande Doğandemir ile beraber rol aldığı Yiğit Özşener, 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filminin çekiminden sonra gece kulübüne eğlenmeye gitmiş ve oldukça samimi görüntülenmişti. İddilara göre Hande Doğandemir ve Yiğit Özşener kimseden çekinmeden herkesin ortasında samimi bir şekilde dans etmeye başladı. Bu dans sonrasını, öpücüklere bıraktı. Önce Yiğit Özşener, Hande Doğandemir'i tuttu yanaklarından ve dudaklarını dudaklarına götürdü. Hande Doğandemir de bu hamleye karşılık verdi. Ancak daha sonra çift bu iddiaları yalanladı ve bir arada görüntü verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Gökçe Bahadır Mert Fırat Efe Duru Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Ünsüz düşmesi:

Seksenlerde doksanlarda Dallasla yalan rüzgarıyla tanışan o zamanki çocuklar bugün döktürüyor işte aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şöför hanıma mıydı :)

15
0
yanıtYanıtla
RASİM:

Sanat camiası kimin eli kimin şeyinde belli değil kim kimi yakalarsa

14
0
yanıtYanıtla
MELİS:

AİLE AHLAK DEĞERLERİMİZİ KAYBETTİK BUNLAR YÜZÜNDE HER ŞEYİ NORMALEŞTİRDİLER

12
0
yanıtYanıtla
engelli:

Allaha havale ediyom toplumu böyle kişiler azdırıyor ayrılmalar boşanmalar ne olacak bu diziler izlemiyin

11
0
yanıtYanıtla
misafir:

ünlü dediğin ahlaksız terbiyesiz olur. normal yani.

10
1
yanıtYanıtla
XYZ:

Kim kime dum duma. . . Standart ve artık günümüzde gayet normal karşılanan sanat camiası ilişkileri. . .

10
0
yanıtYanıtla
sorti:

ben yakıstırıyordum zaten iyi olmuş. . evlenirler umarım

5
5
yanıtYanıtla
hıhıtamam:

Mert de erik gibi :)

8
1
yanıtYanıtla
ozi:

sanki sanat camiası dışında olmuyor bu tarz şeyler yengesini baldızını kaçıran daha neler neler

6
2
yanıtYanıtla
XYZ:

Bak bakalım kaç kişi yaptığı sanat ile gündem oluyor. Bu kişiler topluma örnek gösteriliyor. Yaşadıkları hayat normalmiş gibi gösterilerek toplum da bozuluyor. Ancak şu açık ki sanat ile uzaktan yakından ilgisi olmayan filmlerde dizilerde yaptıklarını gerçek hayatlarında da yapıyorlar.

yanıt4
yanıt2
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title