Haberler

GKV'de Minik Kalplerden Ata'ya Mektuplar Sergisi Açıldı

Bir birinden farklı etkinliklerle Atatürk haftasını kutlayan GKV Özel Okullarında minik öğrenciler de anlamlı bir sergiyle kutlamalardaki yerlerini aldı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Minik Kalplerden Ata'ya Mektuplar Projesi kapsamında Atatürk'e yazılan mektuplardan oluşan sergi okul fuayesinde açıldı.

Atatürk'ün vefatının 79.yılı anma etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri okul fuayesinde hazırlanan Atatürk köşesini çiçeklerle süsleyerek Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşu yaptı. Minik öğrenciler daha sonra Atatürk'e olan özlem ve sevgilerini kendi cümleleriyle anneleriyle paylaşarak anneleri tarafından kaleme alınan mektuplara mektuplardan oluşan serginin açılışını okul fuayesinde Okul Müdürü Gökçen Bulut ve öğretmenlerin yanı sıra minik öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirdiler.
Gaziantep kolej Vakfı Özel Okullarında eğitim öğretim görmekte olan anaokulu öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Minik Kalplerden Ata'ya Mektuplar Projesiyle anne ve babalarıyla birlikte Atatürk'e mektup yazdılar. Atatürk hakkındaki duygu ve düşüncelerini annelerine anlatan minik öğrenciler bu duyguların kaleme alınarak mektuba dönüşmesini sağladılar. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut yapılan çalışmanın öğrenci, okul, veli ve öğretmen işbirliği için önemli sonuçlar oluşturduğunu, kurum içerisindeki etkinliklere velilerin aktif olarak katılımının sağlandığını ifade ederek "Atatürk'ün vefatının 79.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen anma törenlerimiz arasında "Minik Kalplerden Ata'ya Mektuplar Projesi önemli bir yer tutuyor. Atatürk hakkında öğrendikleri bilgilerini duygularıyla pekiştiren öğrencilerimiz anne veya babalarının yardımı ile bu duygu ve düşüncelerinin mektuplara yansıtılmasını sağlıyor.

Öğretmenlerimizde bu konuda velilerimize ve öğrencilerimize rehberlik yaparak ortaya güzel sonuçların çıkmasını sağlıyor. Bu tür etkinliklerimizle velilerimizin gerek okullarımızda gerekse evlerinde çocuklarıyla eğitim anlamında daha fazla ilgilenmelerini sağlıyor. Atatürk'ün vefatının 79.yılı anma etkinliklerimiz hafta boyunca çeşitli faaliyetlerle devam edecektir. Sınıflarımızda Atatürk'ün yaşamından kesitler gerek öğretmenlerimiz tarafından belgesellerle desteklenerek, gerekse çocuk yazarlar tarafından anlatılacaktır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının diğer kurumları tarafından yapılan bütün etkinlikleri de öğrencilerimizle birlikte takip edeceğiz" dedi. Minik Kalplerden Ata'ya Mektuplar Projesi kapsamında yazılan mektupların okulun fuayesinde hafta boyunca sergileneceği de bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gökçen Bulut Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title