Haberler

Gizem Karaca'dan Barış Kılıç'a: Seni Seviyorum Adamım!

Güncelleme:

Kıbrıs'ta sakin bir hayatı seçen bir adam ve bir gün denizin içinden hayatının ortasına düşen bir kadın!

Televizyon ekranının sevilen iki yüzü Barış Kılıç ve Gizem Karaca'yı bir araya getiren VTR Production yapımı "Seni Seviyorum Adamım" 21 Kasım'da seyirciyle buluşuyor!

FANLARININ RÜYASINI GERÇEKLEŞTİREN FİLMİN FRAGMANI DA KLİBİ DE HAZIR!

Biray Dalkıran'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde; Yaşadığı kötü günlerin ardından hayata küsüp Kıbrıs'a yerleşen Berk'in (Barış Kılıç), hayatı Ezel (Gizem Karaca) ile karşılaştıktan sonra bir daha asla sakin kalamaz! Çünkü hayat artık "AŞK"tır...

"Seni Seviyorum Adamım"da Barış Kılıç ve Gizem Karaca'ya Asuman Dabak, Serhat Özcan, Ayşen Gruda, Yıldız Kültür gibi usta oyuncular eşlik ediyor.

"Seni Seviyorum Adamım"ın filmle aynı adın taşıyan şarkısına Gizem Karaca'nın rol aldığı bir de klip çekildi. Sözlerini filmin yönetmeni Biray Dalkıran'ın yazdığı, bestesi Yıldıray Gürgen'e ait olan parça yakında izleyiciyle buluşacak.

Karaca ve Kılıç için sosyal medyada pekçok fan hesabı açılmış ve hayranları iki ünlü ismin karşılıklı oynayacakları bir proje taleplerini dile getirmişlerdi. Türkiye'nin yanı sıra Arap ülkeleri ve Azerbaycan'dan gelen taleperle açılan 20'den fazla sayfada şimdi heyecanla filmin vizyon tarihi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Biray Dalkıran Gizem Karaca Kıbrıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title