Haberler

Giresun'da Gözler AK Parti'den Açıklanacak Belediye Başkan Adaylarında

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) Giresun belediye başkanı adayı olarak açıklanan Aytekin Şenlikoğlu'ndan sonra gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.

Giresun'da sadece Güce ilçesinde mevcut belediye başkanı Aytekin Geçgel'in karşısına aday adayı çıkmazken, aday adayının oldukça fazla olduğu diğer ilçelerde ise gözler şimdi açıklanacak aday listesinde.

11 aday adayı ile Tirebolu'yu 8'er aday adayıyla Espiye ve Bulancak ilçesi takip ederken, Yağlıdere ve Keşap ilçelerinde ise mevcut belediye başkanın karşısına 2'şer aday çıktı.

İlçelerde mevcut belediye başkanının karşısına aday adayı olarak çıkan isimler ise şu şekildi:

"Alucra ilçesi, Ali Yelek, Enver Yurtsever, Mahmut Gündüz, Necdet Bekçi, Yusuf Karagöz

Bulancak ilçesi, Bilal Yılmaz, Cengiz Karadeniz, Dursun Karahasan, Hamit Karaoğlanoğlu, Kadir Çolak, Muhammet Yılmaz, Niyazi Karaibrahim, Şentürk Külekçi

Çamoluk ilçesi, Halit Karakuş, Özcan Çinici, Rıdvan Alkan

Çanakçı ilçesi, Kerem Gödek, Sedat Koca, Sezer Kadakal

Dereli ilçesi, Ahmet Geldi, Osman Kahraman, Servet Türk

Doğankent ilçesi, Abdullah Patan, Hüseyin Öztürk, Muzaffer Oğuzhan

Espiye ilçesi, Ahmet Yılmaz, İbrahim Yanık, Kadir Beşirli, Latife Yılmaz, Mehmet Macun, Mevlüt Çıtlak, Murat Altuntaş, Salim Bodur

Eynesil ilçesi, Fatih Cansız, Hüseyin Mürtezaoğlu, İbrahim Topal

Görele ilçesi, Mehmet Bilge Keşap ilçesi, Mustafa Kemal Kurt, Hüseyin Külekçi

Piraziz ilçesi, Ali Aydın, Cevdet Memiş, Mustafa Günaydın, Ruhiye Durak, Uğur Melikoğlu. Şebinkarahisar ilçesi, Ayhan Teker, İlhan Ocaklı, Mahir Cevher, Mehmet Hulusi Karaoğlu, Seyit Çiftçi. Tirebolu ilçesi, Ahmet Aras, Cevat Hıdıroğlu, Erim Yaman, Fahri Yaman, Halil Aydın, Halil Demiral, Mehmet Cebecioğlu, Mehmet Davut, Mehmet Şener, Sedat Murat Bayrak, Tizan Korkmaz Konya ve Yağlıdere ilçesi Ömer Bayram, Sezai Çağlar."

Belde Belediye Başkanlarında ise AK Parti'de mevcut belediye başkanlarının karşısına çıkan aday adayları ise şöyle:

"Giresun Merkez Duroğlu Beledesi, Ercan Ayhan, Hüseyin İpekçi, İbrahim Dere, Salih Şen

Bulancak Kovanlık Beledesi, Ahmet Bulut, Feridun Aydoğdu, Habil Gündoğdu

Bulancak Aydındere Beldesi, Haydar Karakılıç, İbrahim Arslan, Metin Karahasan, Veysel Yıldırım

Dereli Yavuzkemal Beldesi, Hüseyin Uzun, İsmail Yıldız, Mustafa Önal, Tahsin Sarı

Espiye Soğukpınar Beldesi, Bahtiyar Sarıkaya, Canan Eyice, Mustafa Kümbül, Şaban Eyice

Eynesil Ören Beldesi, Aydın Çalışkan, Bekir Yetimahmetoğlu, Mustafa Eren, Sabit Balcı, Soner Erkan

Görele Çavuşlu Beldesi, Fatih Duzcu, Hasan Durmuş, Hurşut Özarslan, Lokman Göral

Yağlıdere Üçtepe Beldesi, Özcan Öztürk." - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yağlıdere Bulancak Giresun Aydın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title