Haberler

Giresun'da Alışveriş Festivali Başladı

Giresun’da bu yıl 15. kez düzenlenen alışveriş festivali vatandaşların ziyaretine açıldı.

Giresun'da bu yıl 15. kez düzenlenen alışveriş festivali vatandaşların ziyaretine açıldı.

Türkiye'nin bir çok ilinden firmaların katılımıyla düzenlenen fuar bu yıl her zamankinden daha kapsamlı ve daha zengin ürün çeşitleriyle ziyaretçilerinin akınına uğradı.

Fuarda lunaparktan, yöresel lezzetlere, doğal ürünlerden giyim, kuşam ve büjiteri ürünleriyle bir çok firma kendilerine ayrılan alanlarda ekonmik fiyatlarla satışlarına başladı. Fuarın koordinatörlüğünü yapan Hakan Karaahmet, yaptığı açıklamada, fuarın Giresun ekonomisine ve sosyal hayatına zenginlik katacağını söyledi.

Karaahmet, "Giresun Alışveriş Festivali bu yıl yurdumuzun değişik tat ve lezzetlerini Giresunlularla buluşturuyor. Liman sahasında açılan alışveriş festivalinde, giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan oyuncağa binlerce ürünü ekonomik fiyatlardan bulmak mümkün. Erzurum'un meşhur cağ ve kuyu kebabı, Kastamonu'nun balı, Adıyaman'ın kahvesi, İzmit'in pişmaniyesi, Hatay'ın salçası, Kars'ın kaşar peyniri, Çorum'un leblebisi ve birçok yöreye has yöresel tatlar, alışveriş festivalinde. Festivalde kurulu oyuncaklar ise adrenalin tutkunlarına heyecan dolu dakikalar yaşatıyor" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Karaahmet Türkiye Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

lunaparkı çok tehlikeli ve çalışanları iilgisiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title