Haberler

Hakkari - Van Karayoluna Çığ Düştü

Hakkari - Van karayoluna çığ düştüHAKKARİ - Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan 2. Tünel mevkiine çığ düştü.

Hakkari - Van karayoluna çığ düştü

HAKKARİ - Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan 2. Tünel mevkiine çığ düştü.

İlkbahar mevsimiyle ısınan havadan dolayı Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan 2. Tünel mevkiine çığ düştü. Tünel girişine düşen çığ nedeniyle karayolu ulaşıma çift yönlü kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Durumun haber verilmesiyle kısa sürede böyleye gelen ekipler, düşen çığı temizleyerek karayolunu çift yönlü ulaşıma açtı.

Ekiplerin düşen çığı temizlemesini cep telefonuyla kaydeden Erkan Kaya isimli yolcu, ilkbahar mevsiminin ilk günlerinde çığ sürpriziyle karşılaştıklarını söyledi. Havanın ısınması ve yüksek kesimlere karla karışık yağmurun yağması sonucu karayoluna çığ indiğini ifade eden Kaya, sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini kaydetti.

Karayolları 114. Şube Şefliği yetkilileri ise, çetin ve zor bir kış mevsimi geçirdiklerini belirterek, yüksek kesimlerde biriken kar kütlelerinin havaların ısınması ve yağan yağmurla birlikte çığ olarak indiğini, bunun için sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulundular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Erkan Kaya Hakkari 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title