Haberler

Kendisini rahatsız eden adamı sokakta evire çevire döven kadın konuştu: Uyardım ama dinlemedi, Osmanlı tokadını yapıştırdım

Güncelleme:

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yaklaşık 2 ay önce eşi vefat eden Nuran Kul, bir süredir kendisini rahatsız eden kişiyi ilçenin ortasındaki parkta evire çevire dövdü. Yaşananları anlatan Kul, "Telefonda sürekli rahatsız ediyordu, 'Para vereyim, yardımcı olayım' dedi ve ben de 'Senin paranı istemiyorum, beni rahatsız etme' dedim. Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı Tokadını yapıştırdım" dedi.

Pamukova'da yaşayan Nuran Kul'u, eşi vefat ettikten sonra bir adam telefon ile sürekli arayarak rahatsız etmeye başladı. Uyarılarına kulak asmayan adamı parkta gören Nuran Kul, öfkesine engel olamadı. İlçe merkezinde bulunan parkın ortasında adama tokat atarak, evire çevire dövdü. O anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Adamın, kendisini telefonla sürekli rahatsız ettiğini söyleyen ve yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, "Güzel bir Osmanlı Tokadını yedi, çevredeki vatandaşlar geldi elimden aldı. Daha sonrasında kalktı gitti. Eşim öleli daha iki ay oldu, onun acısını unutmadım uyardığım halde yine aynısını yaptı. Telefonda sürekli rahatsız ediyordu, ben kendisine eşimi yeni kaybettiğimi söyledim ve derdim çok dedim. İki tane torunum var onlara bakıyorum, yaptığın terbiyesizlik diyerek birkaç defa uyardım, dinlemedi" dedi.

"ARAMAYA DEVAM ETTİ, 'PARA VEREYİM' DEDİ"

Şahsı tanımadığını ve numarasını üye olduğu bir dernekten aldığını ifade eden Kul, "Aramaya devam etti 'Para vereyim, yardımcı olayım' dedi ve ben de 'Senin paranı istemiyorum, beni rahatsız etme' dedim. Kendisine 'tuttuğum yerde seni döverim' diye de söyledim 'Bana bir şey yapamazsın' dedi. Parka geldiğinde yanına gittim, telefonda söylediklerini şimdi de söyle deyince hiçbir şey diyemedi. Osmanlı kadını olduğum için Osmanlı Tokadını yapıştırdım ona. Sonra tuttum yere attım, yerde de biraz hırpaladım daha sonrasında çevredeki erkekler geldi elimden aldılar onu. Giderken arkasından bir tekme daha attım. Tanıdığım bir şahıs değil. Sokak hayvanları derneği var oraya yardımcı oluyoruz, oradan numaramız her yere gidebiliyor bizim" diye konuştu.

Kendisini rahatsız eden adamı sokakta evire çevire döven kadın konuştu: Uyardım ama dinlemedi, Osmanlı tokadını yapıştırdım

"BÜTÜN KADINLARA CESARET OLSUN"

Nuran Kul son olarak, "Bu sapık benimle uğraşıyor. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı Tokadını yapıştırdım. Bütün kadınlara da bu cesaret olsun, korkmasınlar ve Osmanlı Tokadını yapıştırsınlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Pamukova Sakarya Osmanlı Kadın Genel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Adanalı yunus :

Çok güzel yapmışsın ablacım Böyle tipleri her yerde teşhir edip rezil rüsva edeceksin ki başkalarına ibret olsun...

420
22
yanıtYanıtla
JY:

TEYZEDEKI TIPE BAKARSAK DAYI BAYA BI YOKLUKDAYMIS.

87
344
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Jy seni yollayalım dayıya. Yokluktan kurtar adamı

yanıt428
yanıt24
Büşra :

Bence sen dayının tipine bak da konuş

yanıt17
yanıt4
Nermin Eroğlu:

ne var mis teyzwnenin tipinde ne kadar da güzel kadin hanim hanımcık ayıp ayıp senin söylediğin kelimeye bak

yanıt32
yanıt2
KARAYEL:

Pot kırdın JY

yanıt3
yanıt0
serdal mengüç:

Murat kılıç. Nokta atışı yorum yapmışın ağzına sağlık.

yanıt8
yanıt0
kaan yazıcı:

numarayi engellerdin olur biterdi, ama şhov yapasin varmiş ünlü oldun aferim

64
282
yanıtYanıtla
Hbd:

Birisi validenizede böyle sulandiginda telefondan engellersiniz dimi kaldı ki ablanın engelden haberi varmi acep telefonu zar zor kullanan yaşlı kesimi düşündükçe a pardon düşünmek dedim ne gerek var dimi başkasının yerine düşünmeye sadece kınamak varken aman neyse namus mamus boş şeyler bunlar girsin ciksin nolur ki

yanıt126
yanıt8
Benim Kkk:

Engellemeye mecbur mu atar kotegini sen onu adama diyeceksin ters calisiyor sendeki akil galiba

yanıt110
yanıt2
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title