Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti'nin, barış, huzur ve kardeşliğin teminatı olduğunu söyledi.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti'nin, barış, huzur ve kardeşliğin teminatı olduğunu söyledi.

Batman'da seçim çalışmalarını sürdüren Özdemir, yaptığı açıklamada, son 13 yılda demokratikleşme, insan hakları, bireysel hak ve hürriyetler başta olmak üzere her alanda atılan önemli adımlar sayesinde bölgede ve ülke genelinde önemli aşamalar kaydedildiğini belirtti.

AK Parti iktidarında toplumun her kesiminde rahatlamalar sağlandığını dile getiren Özdemir, şöyle konuştu:

"Çatışmalı sürecin sona erdirilmesi, huzur, barış ve sükunetin sağlanması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da AK Parti, üzerine düşeni yapacak. AK Parti, ülke'de barış, huzur ve kardeşliğin teminatıdır. AK Parti öncesinde birçok alanda yasaklamalar ve engellemeler vardı. İnsanların dini inançlarını rahatça yaşamıyor ve yaşatamıyordu. O dönemlerde vatandaşlar, dinlerinin emrettiği şekilde bir hayat yaşayamıyordu. Toplumun tüm bireylerinin rahat bir şekilde inancını yaşayabilmesi ve çocuklarına dini eğitim verebilmesinin önündeki engeller son dönemde yapılan düzenlemelerle kaldırıldı. Artık herkes inancını rahat bir şekilde yaşayabiliyor. AK Parti ile birlikte her alanda özgürlükler genişletilmiştir."

Kaynak: AA / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title