Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum, Yağlıdere'de köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum, Yağlıdere'de köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Erzurum, bir tesiste düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların köylerinde ve mahallelerinde kanaat önderleri olduğunu söyledi.

"Hizmet noktasında kendi insanımıza faydamız olacaksa kendi içimizden birilerinin milletvekili olması lazımdır" diyen Erzurum, "İşte orada da doğru adres biziz. Giresun'un bütün ilçeleri bizim için aynıdır. Ben Derelili olduğum kadar da Yağlıdereli'yimdir. Bu memleketin her tarafı bizimdir. Bizler 7 Haziran seçimlerinde Giresun'da yaklaşık 49 bine yakın oy aldık. Sokağa çıktığımız zaman hiçbir vatandaşımızı partisine göre ayırmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erzurum, Giresun'un kendilerine sahip çıktığını ve yüksek oranda oy verdiğini belirterek, "Ben hizmet ya da yaklaşım noktasında kimsenin partisine bakmam. Bizim derdimiz hizmet derdimiz millettir. Muhtarların ulaşabileceği, derdini anlatacağı vekil olmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Erzurum Yağlıdere Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title