Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Isparta milletvekili adayı Haydar Kemal Kurt, "Yapılanları yapılacakların teminatı olarak görüyoruz. Sadece yaptıklarımızı değil bundan sonraki yapacaklarımızı da anlatıyoruz" dedi.

Yalvaç ilçesinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destekleri bilgilendirme toplantısına katılan Kurt, burada yaptığı açıklamada, 13 sene öncesinde yatırımlardan pay alamayan, desteklenmeyen bir Isparta'nın unutulmaması gerektiğini söyledi.

Kurt, şunları kaydetti:

"13 yıllık zaman zarfında kat edilen yol, getirilen hizmetler, destekler ortada. Gerek Isparta gerekse ilçe ve köylerdeki yaşam standardının önceye göre ilerlediğini hepimiz görüyoruz. Dolayısıyla biz hizmet etmeye talibiz. Yapılanları yapılacakların teminatı olarak görüyoruz. Sadece yaptıklarımızı değil bundan sonraki yapacaklarımızı da anlatıyoruz. Bize düşen hizmet size düşen destek."

Kurt, daha sonra ilçedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Haydar Kemal Kurt Ak Parti Isparta Yalvaç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title