Haberler

Son dakika haberi... DİYARBAKIR - Bakan Kasapoğlu: "(Diyarbakır anneleri) Bu anlamlı mücadelede imkanlarımızla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceğiz"

Güncelleme:

Son dakika haber: Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Analarımızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu anlamlı mücadelede imkanlarımızla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceğiz.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Analarımızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu anlamlı mücadelede imkanlarımızla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Bakan Kasapoğlu, çocuklarının dağa kaçırılmasından sorumlu tuttukları HDP'nin il binası önünde 3 Eylül 2019'da başlattıkları oturma eylemini 641'inci gününde sürdüren Diyarbakır annelerine destek ziyaretinde bulundu, ailelere karanfil verdi.

HDP ve terör örgütü PKK'ya tepkilerini dile getiren, terör örgütü aleyhine slogan atan aileler, Bakan Kasapoğlu'na çocuklarının nasıl dağa kaçırıldığını aktardı.

Anne ve babalarla görüşen Kasapoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, evlat nöbetinin 641. gününde olan annelerle beraber olduklarını söyledi.

Onların haykırışını, sızısını hep birlikte yaşadıklarını, işittiklerini ve gördüklerini kaydeden Kasapoğlu, bu vatanın evlatlarına ve annelerine hiç kimsenin bu hüznü ve çileyi yaşatmaya hakkının olmadığını belirtti.

Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti:

"Bu coğrafyanın güzel insanı, o güzel kalbini, eşsiz duygusunu, iyi niyetini, istismar edenler, bu vatanın dört bir yanında, evlatlarının istikbaliyle oynayanlar bilsinler ki bu onurlu mücadelenin, haysiyetli direnişin yanındayız. Hem yüreklerimizde hem dualarımızda ve hem de devletimizin tüm imkanlarıyla yer almaya, bu mücadeleyi birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ülkenin her bir evladı bizim gözbebeğimiz, bu vatanın anaları onların hüznü bizim hüznümüz ve onların yüreği bizim kırmızı çizgimiz. Analarımızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu anlamlı mücadelede imkanlarımızla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceğiz."

Bu ülkenin birliği, beraberliği, kardeşliği ve şanlı bayrağının ilelebet payidar olacağını, şanlı bayrağın sonsuza kadar dalgalanacağını dile getiren Kasapoğlu, "Birbirinden değerli Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerimiz, inşallah analarına kavuşacak gençlerimizle birlikte yarınlarımıza daha güçlü yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Mehmet Kasapoğlu Münir Karaloğlu Diyarbakır Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title