Haberler

Genç Sporcular Bu Okuldan Yetişecek

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesi'nin yaz spor okulları açılış töreni binlerce genç sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi'nin yaz spor okulları açılış töreni binlerce genç sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Farklı branşlarda eğitim alacak gençlerin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na gösterdikleri sevgi Kadıoğlu'na statta tur attırdı.

Esenyurt Belediyesi'nin 2013 yılı Yaz Spor Okulları açılışı, Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda binlerce sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yaz tatilinin girmesiyle öğrencileri sporla buluşturmak ve geleceğin sporcularını yetiştirmek için açılan yaz spor okullarının açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, veliler, gençler ve sporcular katıldı.

GENÇLERİN SEVGİSİ, BAŞKANA TUR ATTIRDI

Farklı spor dallarında eğitim alacak olan gençler, spor salonunda yerlerini aldı. Başkan Kadıoğlu'nun salona teşrif ettiğini gören genç sporcular, büyük bir izdihamla başkan Necmi Kadıoğlu'na sarıldı. Yoğun ilgiden dolayı dakikalarca hareketsiz kalan Kadıoğlu, çareyi spor salonunu gezmekte buldu. Başkan Kadıoğlu'nun arkasından gelen sporcular ise ilginç görüntülere sahne oldu.

"Çocukların sevinci çok etkileyici" diyen Başkan Necmi Kadıoğlu, "Birbirini teşvik edici bir havayla bir araya gelince çok daha iyi oluyor. Yaz spor okullarımız kapsamında kayıt yaptıranların sayısı yakında 50 bine ulaşacak. Eğitim kapsamında da 16 branşla çocuklarımıza farklı etkinliklerle gelişmesini sağlayacağız. Bunu için ne kadar çocuklarımızı dışarıdan kurtarabilirsek o kadar kar sayıyoruz. Bu şekilde çocuklarımızın kötü alışkanlıklarından da kurtulmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

"NESLİHAN DARNEL OLACAĞIM"

Yaz spor okuluna kayıt yaptırdığını bunun için de çok mutlu olduğunu dile getiren 12'inci sınıf öğrencisi olan Meltem Yağmur, "Okulum bitti. Belediyemizin açtığı spor salonlarında voleybol oynuyorum. Bu sayede boş zamanlarımı değerlendiriyor ve kendimi geliştiriyorum. İleride de Neslihan Darnel gibi olmayı planlıyorum" diye konuştu.

Büyüyünce profesyonel bir futbolcu olmak istediğini belirten Fatih Karçık, kurs sayesinde kendisini geliştireceğini ve örnek aldığı Nuri Şahin gibi olabileceğini ifade etti.

2013 yılı Yaz Spor Okulları açılış töreni, çeşitli spor gösterileri ve konser programları ile devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Esenyurt Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Necmi Kadıoğlu Ak Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title