Haberler

Kamyonetle makas atan maganda trafiği birbirine kattı

Güncelleme:

İstanbul'da makas atarak ilerleyen kamyonetli maganda, trafikte dehşet saçtı. Seyir halinde olan bir kadın sürücünün önüne kıran maganda, kazaya sebebiyet verdikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay, kask kamerasına yansıdı.

Avcılar Polis Merkezi Amirliği yakınlarında kamyonetle "makas" atarak ilerleyen bir maganda, araçların arasında "makas" atarak trafiği tehlikeye düşürdü. Bir süre bu şekilde ilerleyen maganda, yan yoldan otomobille seyir halinde olan kadının önüne kırdı.

MAGANDALARIN PEŞİNE TAKILDI

Kazadan sonra kamyonetten inen maganda ve arkadaşları araçtaki hasara baktı. Kadının bağırışları arasında magandalar kamyonete binerek ters istikamette doğru kaçtı. Neye uğradığını şaşıran kadın magandaların peşinden koşarken bir yandan da telefonla polisi aradı.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Yaşananlar saniye saniye kask kamerasına yansıdı. Olayın ardından kaza yerine gelen polis ekipleri kaza sonrası plakası yere düşen kamyonetin sürücüsünün yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Avcılar 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

ters yön:

önüne gelen ters yönden gidiyor, kaza yaptırıyor. ya o kadına Allah korusun bişey olsaydı?Motorcusu, taksicisi, minibüscüsü polisi yok sayıp kafasına göre davranıyor. ülke hindistana döndü

4
0
yanıtYanıtla
ne bu?:

araba kullanırken telefonla konuştukkarını duymuştukta bu ne? makas ne alaka? terzi misin ne makası ipliği yuhhhh

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title