Haberler

Genç İmo Üyeleri ve Beü Öğretim Görevlileri Kahvaltıda Buluştu

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile Bitlis Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) üyeleri, Tatvan ilçesinde düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri ile Bitlis Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) üyeleri, Tatvan ilçesinde düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bitlis İl Temsilciliği tarafından Tatvan ilçesinde düzenlenen kahvaltıda buluşan Genç İMO üyeleri ve BEÜ akademisyenleri hem birlikte kahvaltı yaptı hem de alanlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Tanışma amacıyla bir kahvaltı programı düzenlendiklerini belirten İMO Bitlis Temsilcisi İnşaat Mühendisi Cengiz Şahin, Bitlis genelinde Genç İMO'ya kayıtlı 60 üye olduğunu söyledi. BEU İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde okuyan 500 öğrencinin bulunduğunu ifade eden Şahin, "BEU'de 500 civarında inşaat bölümü okuyan öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bunların 60'ı bünyemizdeki Genç İMO'ya kayıtlıdır. Amacımız kısa sürede tüm öğrencilerimizi Genç İMO'ya üye yapmaktır. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle birlikte kahvaltı programında bir araya geldik. Amacımız ders dışında öğrenciler ile akademisyenlerin bir araya gelip kaynaşmasını ve bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamaktır. Öğrencilerin tamamen okul ve yurt arasındaki alanlara sıkışmasını istemiyoruz. Şehirdeki sosyal ortamlarda bulunmaları da onların geleceğine katkı sunacaktır. Tabi bunun yanında öğrencilerin daha kaliteli staj yapmalarını da sağlamaya çalışıyoruz. Zaman zaman yapılacak olan teknik geziler aracılığıyla da öğrencilerimiz mesleğe atılmadan önce kendi mesleklerinde öğrendiklerini pekiştirme ve geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanma imkanı bulacaktır" dedi.

Programa BEÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisleri Bölümü akademisyenleri Prof. Dr. Aydın Büyüksaraç, Doç. Dr. Mehmet Cihan Aydın, Yrd. Doç. Dr. Nusret Bozkurt, Yrd. Doç. Dr. Ercan Işık, Yapı İşleri Daire Başkanı Hamidullah Özlük, Genç İMO temsilcisi Doğancan Eskin ve Genç İMO üyeleri katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi Tatvan Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title