Haberler

Genç Halterciler Milli Takıma Girebilmek İçin Yarıştı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılan ve 3 gün süren Okan Özkaya Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılan ve 3 gün süren Okan Özkaya Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası sona erdi.

Manavgat Kızılağaç turizm bölgesinde bulunan Silence Beach Resort Otel'de Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen ve 3 gün devam eden şampiyonaya 59'u bayan, toplam 247 sporcu katıldı. Milli Takım seçmeleri niteliğinde olan Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 23 Eylül'de vefat eden eski halter sporcusu ve Giresun Bölgesi Halter hakemi Okan Özkaya'nın adı verilen 23 Yaş Altı ve Gençler Şampiyonasında dereceye giren sporcular, 29 Kasım tarihinde İsrail'de düzenlenecek Avrupa Halter Şampiyonasında mücadele edecek Milli Takım kadrosunda yer alacak.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Dr. Hasan Akkuş, halterde sezonun sonu olmasına rağmen bu kadar kalabalık bir sporcu gurubunun şampiyonaya katılmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, "23 Yaş altı ve Gençler kategorilerinde mücadele eden sporcularımızın katıldığı bir şampiyona düzenledik. Bu şampiyonayla, ay sonunda İsrail'de gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası öncesinde sporcularımızı belirlemek ve onların form durumlarını görmek istedik. Sporcularımızın formu bizleri sevindirdi" dedi.

Şampiyonada kategorilerinde birinci olan sporcular şöyle:

23 Yaşaltı Erkekler

62 Kilogram Zeki Tuncer

69

Kilogram Ömür Avşar

77

Kilogram Oğuzhan Gürlek

85

Kilogram Arif Yalçın Has

94

Kilogram Mehmet Yılmaz

105

Kilogram İbrahim İbişoğlu

+ 105

Kilogram Mustafa Karış

Gençler

48 Kilogram Filiz Kayhan

53 Kilogram Sema Acartürk

58 Kilogram Rabia Tunçbilek

63 Kilogram Mehtap Kurnaz

69 Kilogram Eda Çakal

75 Kilogram Yasemin Ataç

+75 Kilogram Hilal Dönmez

23 Yaş Altı Bayanlar

53 Kilogram Emine Şensoy

58 Kilogram Merve Günaydın

63 Kilogram Gamze Türkcephe

+75 Kilogram Gül Mert

(AK)

18.11.2012 16: 42: 07

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manavgat Türkiye Antalya İsrail Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title