Haberler

Geliştirici ekip Square Enix, Marvel's Avengers'ı hayal kırıklığı olarak nitelendirdi

Güncelleme:

Japonya merkezli video oyun geliştirme ve yayımlama ekibi Marvel's Avengers'ın bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Matsuda, pandemi sırasında evden çalışmaya geçiş gibi zorlukların canlı servis süper kahraman oyununu gelişimi sırasında aşılması gerektiğini açıkladıktan sonra, Avengers'ın para kazanma şeklinin onu geri tutan şey olduğunu itiraf etti. "Yine de Hizmet Oyunları modelini üstlenmek, stüdyolarımızı ve geliştirme ekiplerimizin benzersiz özellikleri ve zevkleriyle örtüşen oyun tasarımlarını seçme ihtiyacı gibi gelecekteki oyun geliştirme çabalarında karşılaşabileceğimiz sorunları vurguladı. Bu başlıkla ele aldığımız yeni zorluk hayal kırıklığı yaratan bir sonuç doğursa da oyun daha fazla hizmet odaklı hale geldikçe hizmet oyunları yaklaşımının önemini artacağından eminiz. Bu trendi oyun tasarımımıza dahil ederek yeni deneyimler yaratmaya nasıl devam edeceğimiz, ileriye dönük olarak cevaplamamız gerek önemli bir sorudur."

Discord sunucumuza katılmak için

tıklayınız

Avengers'ın hayal kırıklığı yaratan bir sonuç ürettiğini söylemek bunu ifade etmennin bir yoludur. Bir diğeri, Square Enix'in piyasaya sürülmesinden sonra 48 milyon dolar zarar bildirdiği belirtmek olacaktır.

Geliştirici ekip Square Enix, Marvel's Avengers'ı hayal kırıklığı olarak nitelendirdi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Marvel's Avengers Marvel Characters Marvel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title