Haberler

Gediz'de Hırsızlık Şebekesini Çökerten Polislere Belge ve Altın Ödülü

Gediz ve Uşak esnafını canından bezdiren hırsızlık şebekesini çökerten polisler, "Başarı Belgesi" ve altınla ödüllendirildi.

Gediz ve Uşak esnafını canından bezdiren hırsızlık şebekesini çökerten polisler, "Başarı Belgesi" ve altınla ödüllendirildi.

Gediz polisi, en son olarak Uşak'tan kiraladıkları araçla 24 Mayıs 2013 Perşembe günü Gediz'e gelen ve saat 03.10 sıralarında Özyurt Mahallesi 153. Sokakta bulunan Asya Vitamin Galeri ve Akçaalan Elektrik isimli iş yerlerine hırsızlık amacıyla giren 4 kişiyi yakalamış, Gediz ve Uşak esnaflarını bıktıran şebekeyi çökertmişti.

Başta Uşak olmak üzere; Şaphane, Pazarlar ve Altıntaş ilçeleri ile Gediz jandarma sorumluluk bölgesinde faili meçhul ev ve iş yerinden hırsızlık olaylarının aydınlatılmasında olağanüstü gayret ve özverili çalışmalar sergileyerek, adeta suç makinesi haline gelmiş hırsızlık şebekesinin yargı önüne çıkarılmasını sağlayan trafik ve asayiş bürolarına bağlı polisler, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafında "Başarı Belgesi" ve altınla ödüllendirildiler.

Törende, başta İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar olmak üzere; Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğinde görevli Başpolis Memuru Sadık Çetin, Polis Memuru Selami Kurtpınar ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli Hasan Basri Ceyhan, Enver Kılınç ve Murat Kürgen, Şehit Cavit Kaçmaz Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Yardımcısı Hasan Hüseyin Kaya ve Polis Merkezi Amirliğinde görevli Başpolis Memuru Turgay İnci, Asayiş Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Beytullah Uslu, İbrahim Akçakır, Behiç Akçay, Mustafa Akın, Hilmi Arıkan ve Gökhan Özcan ile Muhabere Elektronik Büro Amirliğinde görevli Başpolis Memuru Veysel Urak hazır bulundular.

Törende bir konuşma yapan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, mesai mefhumu, yer, zaman ve görev ayrımı gözetmeksizin polis olarak kendine yüklenen görevden daha fazlasını vermeye çalışan, trafik hizmetleri yanında, profesyonel ekip ruhu ile hareket ederek, becerisini diğer görevlilerle birleştirip, hırsızlık yapan dört şüpheliyi suçüstü yakalama başarısını gösteren, başta İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar olmak üzere; Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yenikent Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli personelin yürüttüğü dikkatli ve titiz ekip çalışmasında emeği bulunan tüm personeli canı gönülden kutladığını söyledi. Kaymakam Çorumluoğlu, "Gediz polisi, duyarlı, cesur ve çalışkan bir tavır sergileyerek çok ciddi bir hırsızlık olayının faillerini daha teşebbüs aşamasında yakalayıp adalete teslim etmiştir. Polisimiz, takdire şayan bir çalışma yaparak yakaladığı başarı grafiğini her geçen gün daha da yükseltiyor. Son çalışmasında bunu yakından görmüş olduk" dedi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ve Esnaf Odaları Başkanı Cengiz Özçelik de birer konuşma yaparak tüm görevli polislerin özverili çalışmalarını kutladılar ve başarılarının devamını dilediler.

Konuşmaların ardından, Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görev yapan 15 polis memuruna Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ve Esnaf Odaları Başkanı Cengiz Özçelik tarafından birer Başarı Belgesi takdim edildi ve küçük altın hediye edildi.

01.06.2013 12: 09: 22

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çorumluoğlu Gediz Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title