Haberler

18 yaşındaki Sevilay'ı öldüren katil zanlısının olay sonrası görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 18 yaşındaki Sevilay Kaya'yı bıçakla boğazını keserek öldürüp duvara da "İhanetin bedeli ölümdür" yazan katil zanlısının olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Gaziosmanpaşa'da birlikte yaşadığı 18 yaşındaki Sevilay Kaya'yı bıçakla boğazını keserek öldüren dini nikahlı eşi Vüsal Oruçov'un olay yerinden çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 5 Eylül'de Merkez Mahallesi Aldemir Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Vüsal Oruçov kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Sevilay Kaya ile tartışmaya başladı. Oruçov daha sonra eline aldığı bıçakla Kaya'ya saldırdı.

18 yaşındaki Sevilay'ı öldüren katil zanlısının olay sonrası görüntüleri ortaya çıktı

BOĞAZINI KESİP BİNADAN ÇIKTI

Kaya'nın boğazını kesen Oruçov bir süre daha evde durduktan sonra binadan çıkarak uzaklaştı. Komşularının haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin, yaptığı kontrolde Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

KAMERALAR KAÇIŞ ANINI KAYDETTİ

Sevilay Kaya'yı öldüren Vüsal Oruçov'un olay yerinden kaçarken güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kaya'yı öldürdüğü binanın kapısından çıkan Vüsal Oruçov'un, olay yerinden yaya olarak uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa Eylül Haberler

500

Yorumlar (15)

Car car:

Ya bu millet gerçekten kafayı yedi kimisi öldürür kendini adam yerine koyar kimisi de 2 kere aldatan karısını affeder koynuna alır nasıl bir tür haline geldiniz öldürmekle ve aldatan karınızla aynı yatağa yatmakla adam olmuyosunuz karakterli kişilikli ve insan olmayı ne zaman öğreneceksiz şanet olsun sizlerin zihnitinize..

11
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

gençlik elden gitti,,hani dindar Bir nesil yetiştirme sözü vermiştiniz,,,sözünüzde durmadınız bunun bedelini sandıkta ödeyeceksiniz.başka yolu yok.

7
4
yanıtYanıtla
Davutoğlu:

Aynen katılıyorum hocam.

yanıt1
yanıt1
Erbakan:

Sizi gidi Batı hayranları sizi

yanıt0
yanıt0
Ne:

Nediyon sen ya herşeyi dine bağlama zorlamı dindar yapacaksin

yanıt1
yanıt0
Kaya...:

Çok yazık olmuş... Rabbim bu ümmetin gençlerini korusun her türlü haramlardan ama ne yazık ki bu gençlik batıya özene özene kendi dininin emirlerini hiçe sayıp ahiretini de mahvediyor.. Rabbim bizlere ve bu ümmete akıl fikir ve hidayet nasip etsin yoksa nice olur ahiretteki halimiz düşüncesi bile kötü...

7
2
yanıtYanıtla
Doğrumsu:

İyi hoş güzel de bunun batıyla ne alakası var, onlarda cinayet normal herhalde. . Bizim halkımız da sütten çıkmış ak kaşık değil. İnançlı, Mükemmel bir toplumuz da bizi başkaları bozuyor sanki. Her olayda suçu batıya, dış mihraklara bulmaya çok mu alıştık sanki. . .

yanıt0
yanıt0
yaşattıklarını yaşamadan:

ölmemen dileğiyle yerin cehennemin dibi hayatın boyunca azap çekersin inşallah

8
1
yanıtYanıtla
alsana:

haberin bir yerine dini nikahlı diye iliştirmişsiniz :D nedir sizin bu her olayı dine bağlama merakınız

5
3
yanıtYanıtla
Ateist:

Sini nikah yapan dimi kurallara göre yaşar. Akdarı ise cezası vardır. Zina cezası ölümdür. Katil doğru yapmış diyebilir birisi

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title