Haberler

Gaziemir'de kan bağışı seferberliği

Güncelleme:

İlçede yer alan 15 okulda açılacak kan verme istasyonlarında veliler ve öğretmenler kan verecek. Gaziemir'deki kampanya ilk olarak Uğur Palancı Ortaokulu ve Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda ilçe protokolunun katılımı ile başladı.

Düzenlenen kan kampanyasının startını Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Musa Bina, Gaziemir Halk Eğitim Müdürü Murat İpek, Gaziemir Kızılay Başkanı Davut Dincel, Şehit Uğur Palancı Ortaokulu Müdürü Bülent Akan, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Müdürü Mevlüt Akar birlikte yaptı.

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, "Bugün ilçemizde Şehit Uğur Palancı Ortaokulu'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay tarafından yapılan bir protokol kapsamında gerçekleşen kan bağış kampanyası için buradayız. İlçemizde 15 okulda bu kampanya yürütülecek. Velilerimize, öğretmenlerimize ve mahallelilere duyurular yapılıyor. Bu kış ve salgın döneminde Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Ben Kızılay'a, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize burada görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılı bir kampanya olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, "Protokol çerçevesinde bugün Gaziemir'de Milli Eğitim'le beraber Şehit Uğur Palancı Ortaokulu'nda Gaziemir Kaymakamımız Ahmet Süheyl Üçer koordinasyonunda kampanyamızı başlatmış olduk. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Musa Bina'ya ve okul müdürlerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

milli eğitim bakanlığı Hisarcık Gaziemir Kızılay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
title