Haberler

Gaziantep'te Huzuru Arayanların Mekanı Velic Kır Evleri

2008 Yaz Sezonunu Açan Veliç Kır Evleri, Gaziantep'te Huzuru Arayanların Yeni Mekanı Olmaya Aday.

2008 yaz sezonunu açan Veliç Kır Evleri, Gaziantep'te huzuru arayanların yeni mekanı olmaya aday.

Doğal hayatın içerisinde huzuru arayanlar için ideal bir ortam olan Velic Kır Evleri, şehir merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Burç Kasabası yolu üzerindeki Durantaş (Zevkir) Köyü içierisinde yapılan Kır Evleri, şehrin stresinden uzaklaşmak, temiz hava ve huzuru arayanların için bulunmaz bir mekan. Şehir gürültüsünden ve stresten uzaklaşmak isteyen her ailenin ve uzaktan gelen misafirin konuk edileceği bir yer olan Veliç Kır Evleri, huzurlu bir ortamda vakit geçirmek için dizayn edilmiş, köy havası ve manzaranın doya doya yaşanabileceği bir mekana sahip. Veliç Kır Evleri'nde, yüzme havuzu, yazlık havuzbaşı ve kır düğünü salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, sauna, kamelyalar, çocuk oyun alanları, yürüme parkuru, kır kahvesi, kendin pişir kendin ye üniteleri, faytonla gezi, eşekle safari olanakları, dağ yürüyüşleri, organik ürün satış ünitesi, doğal süt ürünleri ve çok amaçlı salonları bulunuyor. 15 bin metrekare alan üzerine kurulmuş olan Veliç Kır Evleri'nde özel donanımlı 58 adet şömineli, klimalı, barbekülü ve seyir teraslı villa bulunuyor. Ayrıca, yeni açılan yaz okulunda ise, yüzme, basketbol, dalgıçlık, tenis ve voleybol kursları veriliyor.

Velic Kır Evleri Yaz Okulu Koordinatörü M. Adem Demirezer, Veliç Kır Evleri'nde, köy hayatının güzelliklerini doyasıya yaşama, doğal ürünlerden tatma, tabiatın , yeşilliğin, temiz havanın, suyun, peyzaj ve çevre düzenlemelerin güzelliğini misafirlerine sunduklarını söyledi. Veliç Kır Evleri'nin, Gaziantep turizmine de büyük katkı yapacağına inandığını belirten Demirezer, "Sanayisiyle ünlü şehrimizde eksik kalan, sosyal yaşamı canlandırmak amacıyla ilimizde yeni açılımlara ve cazibe merkezlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Gaziantep'te bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gaziantep olarak turizmden istediğimiz payı alamıyoruz. Turizmden daha iyi pay alabilmek için yeni yatırımlar yapılması gerekiyordu. Bizlerde bölgede hiç olmayan bir ilki gerçekleştirerek kır evlerini hizmete açtık. Gaziantep gibi her yönden gelişmiş bir ilde böyle bir yatırımın da olması gerekiyordu. Burada insanlara köy hayatının güzelliklerini yaşayabileceği doğal bir ortam sunuyoruz. Kır evlerimizin şimdiden ilgi görmesi bizleri sevindiriyor. Ben tüm Gazianteplileri bu zevki yaşamaları için Velic Kır Evleri'ne davet ediyorum" dedi.

(TB-OÇ-Y) 21.05.2008 15:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title