Haberler

Gaziantep'in Yeni Stadı Baklava Simgesiyle İnşa Ediliyor

Güncelleme:

Gaziantepspor'un açılışını büyük heyecanla beklediği 33 bin kişilik Gaziantep Arena, yeni sezona hazır hale gelecek. Stat, baklava şeklinde olacak.

Gaziantep Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulunan T.C. Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

Kırmızı-siyahlı camianın açılışını heyecanla beklediği Gaziantep Arena'da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı öğrenildi.

33 BİN KİŞİLİK OLACAK

İnce işçiliği ve koltuk montajına devam edilen 33 bin kişilik dev spor kompleksinde gözler şimdi 10-15 gün içerisinde yapılacak saha zemine çevrildi. Gaziantep Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulunduktan sonra stat hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren T.C. Başbakanlık Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Yeni sezona yetiştireceğimiz 33 bin seyirci kapasiteli Gaziantep Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulunduk. Koltuk montajına başladığımız stadın saha zemininin çim ekimi işlemleri on beş gün içinde tamamlanmış olup UEFA standartlarında baklava simgesiyle inşa edilen Gaziantep Stadı bittiğinde Türk futboluna değer katacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ergün Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (14)

Antepli:

maçlara gidilmiyor gelecek yıl da küme düşer zaten aynı Sivas gibi, yazık harcanan para ve emeklere. . . .

11
2
yanıtYanıtla
seba:

Van''da da van kedisi seklinde guzel turistik bir otel acilsin . camdan , tum dunyadan turist gelir. peyzaj mimariye uygun cok yesillikli guzel bir otel van sehrine hareketlilik getirirdi.

6
7
yanıtYanıtla
Caylak:

Farkinda olan var mi? Türkiyede son zamanlarda ne cok Futbol Stat yapiliyor ve bunlar seyirci kapasitesi 30bin gecmiyor, baska devletlerde kapasite 60binden basliyor. Bence bu demek, Türkiyemizin Futbol ile alakasi dahada azalacak gelecek zaman icinde, yapilan Statlar herseyi söylüyor. Son zamanda tek bir takim oda GS 52 bin kapasite, Fener 50 bin kapasite geri kalan tüm takimlar 30 bin gecmiyor hatda 20 bin gecmiyor yeni statlarda kapasite.

4
2
yanıtYanıtla
kuzeyin oğlu 61:

iyi güzel yazmışın da, türkiye deki hali hazırda olan 20 bin kişilik , 30 bin kişilik stadlar zaten dolmuyor ki? ben mersinde ikamet ediyorum 25 bin kişilik mersin arena stadı var mersin daha 15 bin kişiye bile oynayamadı siz neden bahsediyorsunuz, trabzonsporluyum avniaker daha ful bile çekmedi 30 bin 40 bin kişilik stadyum olsa ne yazar ? türkiye de seyirci kavramı henüz ingiltere ve ispanyadaki gibi gelişmedi bizlerden zor seyirci olur, biz daha yan yana oturup maç izleyemiyoruz malesef

yanıt2
yanıt3
Caylak:

KUZEYİN OĞLU 61: herhalde yazdigim yorumda bende onu izah ediyorum ya, Türkiyede Futbol sevdasi cok cok azalacak, o yüzden kapasite az ve gelcegi bildikleri icin ona göre stat yapiliyor :)

yanıt3
yanıt1
ADANALIII:

ADANANIN STADI 5 YILDAN BERİ HALA BİTMEDİ, , ,

4
2
yanıtYanıtla
MeeaaMeeeaaaa Baklavami Hüllooogg:

Akkoyunlu isidci Yobbazz Anteplilere Hayirli Olsun

4
1
yanıtYanıtla
GAZİANTEP''Lİ:

ANTEPLİLERE KURBAN OL. ANTEPLİ KADAR MERT ADAM VAR MI SENİN BİRAZ GEÇMİŞ OKU BİZ ATALARIMIZIN KANINI TAŞIYORUZ BUNU İYİ BİL.

yanıt9
yanıt6
zort:

ya baklava seklinde yapmayin bizim koyunlar yarin stadi yemeye baslar

4
1
yanıtYanıtla
SELMA:

AHAHAHHAHA

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title