Haberler

Gazetecilik İçerik Fabrikası'nda Yeniden Şekilleniyor

Güncelleme:

Marka gazeteciliği hizmetinde ünlüler geçidi.

Yüzlerce kategoride binlerce içerik sunan Fabrika'nın uzman olduğu alanlardan biri de MARKA GAZETECİLİĞİ. Markanızın hedef kitlenizi yakalayabileceği içerikler için mecra tanımlama, markanıza ve kurumunuza öze içerik üretimi, pazarlama aracı olarak içerik üretimi, advertorial, kurum-sektör haberciliği; kurumsal aidiyet geliştiren çalışmalar, veri toplama ve analiz çalışmaları, yorum yazıları hizmetlerini İçerik Fabrikası'nda profesyonel gazetecilerden alabilir, alanında uzman ve profesyonel isimlerin makalelerine "marka gazeteniz" de yer verebilirsiniz. https://www.icerikfabrikasi.com/Categories.php

Dünya çapında en çok "alıntılanan" iki numaralı kadın ekonomist, Maryland Üniversitesi Ekonomi ve Finans Profesörü, "Center for Economic Policy Research" ve "National Bureau of Economic Research" araştırmacısı Prof. ŞEBNEM KALEMLİ ÖZCAN'dan Türkiye ve dünyadaki ekonomik görünümü ile ilgili yorum alabilirsiniz... Orijinal seyahat rotalarını, söylemleriyle ve program kurgularıyla dantel gibi işleyen SAFFET EMRE TONGUÇ ya da ÖMER KOKAL ile keşfedebilirsiniz... Gazeteci Yazar NURAN YILDIZ ile hayatın renklerinin yakalayabilir, EMİN ÇAPA ile ekonomi dışında gelecek, bilim, seyahat, sanat tarihi gibi konular eşliğinde farklı bir yolculuğa çıkabilirsiniz... Kişisel gelişimde yeni ve farklı metotları deneyimli TV program yapımcısı ve ünlü sunucu DEFNE SARISOY'dan öğrenebilirsiniz... Ekonomi ve enerji ekseninde uluslararası dengelerin mimari yapısını kuran diplomat, ekonomist MEHMET ÖĞÜTÇÜ'nün

analizlerine başvurabilirsiniz... Orta Doğu'nun en tanınmış simalarından gazeteci JAMES DORSEY'den siyaset, futbol, Orta Doğu üçgeninde değerlendirmeler ve gözlemler alabilirsiniz... MURAT YÜLEK'ten sanayi, bilim, inovasyon, teknoloji politikaları, girişimcilik, kalkınma üzerine ufuk açıcı bilgiler edinebilirsiniz... Türkiye'yi bizlerden daha iyi tanıdığı söylenen gazeteci ANDREW FINKEL'dan analiz, portre araştırma yazılar talep edebilirsiniz... "Artık 'sadece' çalışıyor olmak anlamını yitirdi. Kişisel gelişim, iş hayatının ayrılmaz, hatta en önemli parçası haline geldi" diyen Danışman, Eğitmen, Koç, Mentör YASEMİN SUNGUR'dan kariyer gelişimi, kariyer kurgulama, iş yaşamında kişisel gelişim üzerine yol gösterici, özgün, ihtiyacınıza göre makale ve rehber niteliğinde içeriklerle ufkunuzu genişletebilir, yayınlarınızı zenginleştirebilirsiniz... İş dünyasının önemli profesyonellerinden biri olan METİN SALT ile teknolojide son trendleri yakalayabilir; "doğru iletişim" kurmak üzerine her konuda gazeteci-yazar YAPRAK ÖZER'e başvurabilirsiniz.

Binlerce özgün ve hazır içeriğin her zaman taze tutulduğu ve özel üretim içerik için profesyonel, uzman yazarlarla çalışan İçerik Fabrikası'na özel siparişinizi vermek bir tık uzağınızda.

www.icerikfabrikasi.com

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orta Doğu Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title