Haberler

Gazeteciler Günü Kutlandı

Ordu’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü düzenlenen bir program ile kutlandı.

Ordu'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü düzenlenen bir program ile kutlandı.

Özel bir restoranda Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesince ortaklaşa düzenlenen "Çalışan Gazeteciler Günü"nün açılış konuşmasını Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın ile Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen gerçekleştirdi. Her iki dernek başkanı basının içinde bulunduğu ağır şartların ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi dileğinde bulundu.

Ordu Valisi Seddar Yavuz da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, "Basın demokrasinin temelidir" diyerek basın mensuplarının 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, basının bir şehrin gözü, kulağı ve dili olduğunu vurgulayarak, "Zorlu, mücadeleci bir meslekte çalışıyorsunuz. Hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyor, gününüzü kutluyorum" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise yaptığı konuşmada, basın mensuplarını mesai arkadaşları olarak gördüklerini belirtti. Basın mensuplarının ne kadar zorluklarla mücadele ettiğinin bilinci içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Ordu'da her ne kadar sitemkar olsa bile benim kriterlerime göre kamu-basın, yerel yönetimler-basın ve siyaset-basın uyumu Türkiye'de örnek gösterilecek bir mahiyettedir. Birbirimizin cenazesine düğününe, taziyesine katılan insanlarız. Dolayısıyla biz iç içe geçmişiz, biz kardeşiz. Biriz beraberiz, ortak paydamızın Ordu olduğu bir iş ile iştigal ediyoruz. Çocuklarımıza güzel bir Ordu bırakalım bu düşünceler içindeyiz. Bu amaçla hepinizin Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz" diye konuştu.

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nce ortaklaşa düzenlenen "Çalışan Gazeteciler Günü" kutlama etkinliği, programa katılan basın mensuplarına günün anısına hazırlanan hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Düzenlenen programa ayrıca Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Servet Güngör, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun ve Ordu'da görev yapan gazeteciler katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Recep Aydın Yılmaz Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title