Haberler

Gayrimenkulde "Yerli" Güçbirliği

Güncelleme:

Emlak sektörünün "yerli" yapısıyla dikkat çeken İzmir merkezli Binax Gayrimenkul tarafından şube ve bayilere yönelik verilen iftar, güçbirliğine de ev sahipliği yaptı.

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı da olan Binax Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yüzde 100 yerli sermaye ile Türk geleneklerine uygun kurduğumuz Binax Gayrimenkul ile emlakçılığın şeklini değiştirdik. Türkiye'de güvenli yatırımın adresi gayrimenkul, yatırımcının da en güvenli adresi Binax oldu" diye konuştu.

Binax'ın yurtiçi ve KKTC'de 10 şubeyle hizmet verdiğini, hedeflerinin 50 şube olduğunu söyleyen Güleroğlu; otel, arazi, arsa, konut satış ve kiralamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini, İzmir'de doğup uluslararası marka haline gelmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Güleroğlu, "Biz gönüllü yatırım elçisiyiz. Emlak sektöründe kazan kazan ilkesiyle hareket ettiğimiz gibi bunu hayata geçirip, yüzde 100 memnuniyeti yakalamış bir kurum olarak hem ülkemizin hem yatırımcımızın geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. Örneğin ev alacaksınız. Yatırım için ayırdığınız paranın yurtdışına mı gitmesini istersiniz, Türkiye'de kalmasını mı istersiniz. O para Türkiye'de kalırsa siz sadece ev sahibi olmayacak aynı zamanda yolnuz, suyunuz, elektriğiniz, çocuğunuzun eğitimi, Türkiye'nin gelişimi için de katkıda bulunacaksınız. İşte Binax, bu değerleri ön planda tutuyor. Bu gece de bu değerlere sahip insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Tavacı Recep Usta'da İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Selahattin Arslan ile Çamdibi Esnaf Odası Başkanı Reşat Gençtürk'ün de katıldığı iftarda şube yöneticilerine plaket veren Güleroğlu, "Biz emlakçlığın şeklini değiştirdik derken kastettiğimiz bu. Güven endeksli, yatırımcıyı koruyan, ülkesinin değerlerine sahip çıkan Binax, emlakçılığın standartlarını yükseltmekle kalmıyor aynı zamanda etik kurallarını da belirliyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mesut Güleroğlu Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title