Haberler

GATA Başhekim Yardımcısı'ndan skandal sözler! Medeni kanunu hedef alıp, 2. eş çağrısı yaptı

Güncelleme:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, erkeklere "Yuvanızı niye yıkıyorsunuz, ikinci eşi alın" çağrısında bulundu. Dr. Edizer'in skandal açıklamalarının yer aldığı video, sosyal medyada infial yarattı.

Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Dr. Ali Edizer'in yaptığı açıklamalar gündem oldu. Edizer, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ile medeni kanunu hedef aldı.

Paylaştığı videoda medeni kanunu yıkmak için mücadele verdiğini belirten Edizer, yasalar gereği tek eşli olmayı eleştirerek, "Boşanmak yerine ikinci eşi alın" dedi.

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer erkeklere ikinci eş alın çağrısında bulundu

"SORSAN KADINA ÖZGÜRLÜK VE UYGARLIK"

Esra Erol'un programı ile ilgili de paylaşımda bulunan Edizer, "Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir. Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı. Resmiyette tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlaksızlığı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Ali Edizer Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (163)

Paşa:

Burada infial yaratacak ne var Allah aşkınaAdam yuvanı yıkma eşini aldatma diyor. Eşin müsade ederse 2. eşi al diyor Allah izin vermiş. Alkolik dinsizler gününü gün etsin sağda solda hergün başka kadınla onlara laf etmeyinGelin doğruları syleyenleri yargılayın

52
33
yanıtYanıtla
hsn:

kadın baska bır adama asık olsa kocası kabul edermi almasını aynı evde yasamasını neden karsı tarafı asla düşünmüyorsunuz.

yanıt7
yanıt9
COŞKUN:

Sizin gibiler için farketmez siz zaten öyle evlerde büyüdünüz evde kaç anne kaç çocuk o çocuk kimden bu kimden derken alışmışssınız ve hala devam ediyosunuz zaten bunun fetfasına ihtiyacınız yok

yanıt5
yanıt5
Rumuz:

Senin eşinde alsın 3 5 tane . Sonuçta serbest. Hasta ve çalışanlara da 2. gözüyle bakıyorsanız vay halimize.

42
39
yanıtYanıtla
Yusuf:

Şeriat: Allah''ın Kanunları anlamındadır. Siz kime savaş açtığınızın farkında değil misiniz ?

56
25
yanıtYanıtla
sakar şakir:

yusur bu ülke şeriatle yönetilmiyor demokrasiyle laiklile bu ülkenin kanunları var kanunlara uymalıyız eğer şeriat isyorsan elinden tutan yokarabistana yerleş sana kimse karışamaz

yanıt4
yanıt7
adil:

sakar sakarlık yapma islam araplara değil cümle aleme geldi

yanıt8
yanıt1
Said:

Adam doğru söylüyor tebrik ediyorum kendisini

49
29
yanıtYanıtla
3434:

SEVGILI CUMHURBASKANIM NEREDESINIZ, BIR GÜN GELECEK BU TARIKATLAR SIZINDE BASINIZI YIYECEKLER, UNUTMAYIN..LÜTFEN YOL YAKINKEN BU TARIKATLARI VE CEMAATLERI TEMIZLEYIN GÜZELIM VATANIMIZDAN.

42
34
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Sevgili cumhurbaşkanı nın haberi olmadan mı yapılıyo bu atamalar zannediyosun

yanıt16
yanıt7
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title