Haberler

Valorant 5.1 yama notları paylaşıldı! Valorant yeni güncellemeleri neler?

Güncelleme:

Riot Games'in oynaması ücretsiz popüler FPS oyunu Valorant'ın 5.01 yama notları paylaşıldı. 12 Temmuz'da yayınlanan Valorant güncellemesi ile ajan, oynanış sistemleri ve hataların giderildiği bildirildi. Peki Valorant 5.1 yenilikleri neler? Detayları haberimizde…

Valorant'ın yeni güncellemesi ile beraber Phoenix, Yoru ve Kay/o'ya nerf ve buff gelirken oynanış sistemleri hakkında da düzeltmeler yapıldı. Valorant 5.1 yama notları neler? İşte detaylar…

VALORANT 5.1 YAMA NOTLARI NELER?

Valorant'a 12 Temmuz Salı günü gelen Valorant 5.1 güncellemesi ile oyunda birçok değişiklik yapıldı. Phoenix, Yoru ve Kay/o için skillerinde değişiklik yapılırken oyun içi ayarlarında da değişiklik yapıldı. İşte Valorant 5.1 yama notları.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

AJAN GÜNCELLEMELERİ

PHOENIX

Falso, Phoenix'in yetenek setinin temelini oluşturuyor. Ayarlama seçeneklerini keşfettikçe gördük ki Falso yeteneğini güçlendirdiğimiz zaman bütün yetenek seti de güçlenmiş oluyor. Yani değişikliklerin etkisini anlayabilmek için Phoenix'i Falso'nun ekosistemdeki diğer yeteneklerle daha iyi rekabet edebildiği bir ortamda değerlendirmek istedik. Phoenix'e oyunu açan agresif bir ajan gözüyle bakıyoruz, dolayısıyla Yakardöner ve Ateşten Duvar yeteneklerindeki ek değişikliklerin amacı, Phoenix'in bölgeleri ele geçirirken veya turun başında çatışmaya girerken ileriye dönük hedeflerini desteklemekti.

Valorant 5.1 yama notları paylaşıldı! Valorant yeni

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Falso (Q)

  • Azami parlama süresi arttı: 1,1 sn. >>> 1,5 sn.
  • Kör edici bombanın hazırlanma süresi azaldı: 0,7 sn. >>> 0,5 sn.

Ateşten Duvar(C)

  • Phoenix artık duvarını bükmeyi bırakırsa silahını daha erken kuşanacak.

Yakardöner (X)

  • Phoenix artık işaretlenen konumda dolu canla ve yeteneği kullandığı esnadaki zırh miktarıyla hayata dönecek

YORU

Yoru oyuncularının ulti kullanırken ana planlarını kurmakta sorun yaşadığını fark ettik. Umuyoruz ki bu değişiklikler sorunun bir kısmını gidererek hem sizi ulti sırasında flaş kullandığınız için ödüllendirecek hem de rakiplerin karşı koymasını engelleyecek oyun tarzlarının önüne geçmeye devam edecek.

Valorant 5.1 yama notları paylaşıldı! Valorant yeni

Boyutlararası Geçiş (X)

  • Ulti süresi arttı: 10 sn. >>> 12 sn.
  • Yeteneği bırakma süresi azaldı: 1,2 sn. >>> 0,8 sn.

KAY/O

KAY/O son yaptığımız değişikliklerden beri fazla yaşam kalitesi güncellemesi geçirmedi, bu duruma bir son vermek ve yetenek setinin yeterince ulaşılır gelmeyen kısımlarına da ulaşmanıza yardım etmek istedik.

Valorant 5.1 yama notları paylaşıldı! Valorant yeni

PARÇA/Tesirli (C)

  • Alan çapı azaldı: 10 metre >>> 8 metre
  • Artık görüş alanında olsa da olmasa da hasar verecek.

İPTAL/Komut (X)

  • Çöktükten sonra KAY/O'nun tekrar kaldırılma sesinin tamamını artık yalnızca silah arkadaşları duyacak.
  • Düşmanlar sadece tekrar kaldırılma başladığında kısa bir ses duyacak. Böylece ulti küreleri veya Spike'a dokunmaya benzer oynanış biçimleri ortaya çıkacak.

OYNANIŞ SİSTEMLERİ

Yeni İkincil Hesap Tespit Etme Özelliği (Kuzey Amerika)

İkincil hesap tespit sistemlerimize eklediğimiz özellik, yeni oyuncuların (tüm yeni hesapları kastediyoruz) uygun beceri seviyesindeki oyuncularla öncekinden çok daha hızlı eşleştirilmesini sağlıyor.

Bu değişikliği önce Kuzey Amerika'da test ediyoruz. Her şeyin doğru şekilde çalıştığından emin olunca tüm dünyada uygulamaya geçeceğiz.

Test süreci 11 Temmuz 2022 haftasında başlayacak.

Başka bir oyuncunun yanında veya arkasında yürürken yaşanan çarpışma davranışı geliştirildi.

Bu durum, silah arkadaşlarınızla birbirinize yakın yürürken yaşanan gecikmeyi fazlasıyla azaltacak (bir bölgeye koşmak veya başlangıç bölgesinden çıkmak artık daha rahat olacak!).

OYUN MODLARI

Spike'a Hücum modundaki İkiz Avcılar artık yok edilebilir duvarlara hasar verecek.

HATALAR

Performans

Saf Girdi Süresi ayarı açıkken sohbet penceresinde veya arkadaş listesinde kaydırma yaptığınızda direkt olarak en yukarı veya en aşağıya gitmesine sebep olan hata giderildi.

YORU

Boyutlararası Geçiş yeteneğinin kullanımı sırasında dokunulmazlık durumunun istenilenden daha geç devreye girmesine sebep olan hata giderildi.

SOVA

Sova'nın Şok Oku'nun düşman tuzaklarına ve diğer oyun nesnelerine (oyuncular hariç) hasar vermemesine sebep olan hata giderildi.

FADE

Fade'in Musallat yeteneğinin bazen ince duvarların arkasındaki düşmanları ortaya çıkarmasına sebep olan hata giderildi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Riot Games Valorant Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title