Haberler

    VALORANT 3.06 Yama Notları yayınlandı

    Güncelleme:

    Oyunun yeni güncellemesi ile Jett Nerf'leniyor!

    Eylül ayının ilk günlerinde yayınlanan 3.05 yamasının ardından oyunda yeni değişiklikleri yapıldığı 3.06 güncellemesi, 21 Eylül Salı günü yayınlanan VALORANT 3.06 Yama Notları içeriği ile birlikte oyuncular ile paylaşıldı.

    Yeni güncellemede göze en çarpan Jett ve Skye ajanlarındaki güncellemeler olurken, oyundaki haritalarda ve sosyal sistemlerinde hata gidermeleri de yapıldı. Şimdi hızlıca VALORANT 3.06 Yama Notları detaylarına göz atalım.

    VALORANT 3.06 Yama Notları

    Ajan Güncellemeleri
    Skye

    Kılavuz Işık (E)

    Kılavuz Işık'ı kullandıktan veya kuşu yönlendirdikten sonra yeteneği bırakma süresi arttı: 0,5>>> 0,75

    Yeteneği etkinleştirdikten sonra kör edici bombanın patlama süresi arttı: 0,25>>> 0,3

    İzsürenler (X)

    Bedeli arttı: 6>>> 7

    KAY/O

    FLAŞ/Bellek

    Yeteneğin hazırlanma süresi azaldı: 0,5 sn.>>> 0,3 sn.

    Sağ tık yeteneğinin hazırlanma süresi azaldı: 1 sn.>>> 0,3 sn.

    Fırlatılan bomba artık ses çıkarmayacak.

    İPTAL/Komut

    Düştükten sonra titreşmeye devam etmeyecek.

    Jett

    Duman Bulutu'nun yük sayısı azaldı: 3>>> 2

    Keskin Fırtına - Sağ tık/alternatif atış skorları artık Jett'in kunaisinin yükünü doldurmayacak.

    Keskin Fırtına - Sağ tık/alternatif atış hasarları tersine çevrildi. Yani, hasar ve hasar çarpanları sol tıkla aynı oldu.

    Harita Güncellemeleri
    Fracture

    Jeneratör/Kantin tarafına giden tünelin duvarları artık kurşun geçirmiyor.

    B bölgesindeki kutulardan biri artık kurşun geçirmiyor.

    Icebox

    B bölgesindeki kutu yığını artık kurşun geçirmiyor. Bu değişiklikle, saldıranlara daha güvenli bir Spike yerleştirme seçeneği sunmayı amaçladık.

    Haven

    C bölgesindeki kutu yığınlarından bir tanesi artık kurşun geçirmiyor. Bu değişiklikle, saldıranlara daha güvenli bir Spike yerleştirme seçeneği sunmayı amaçladık.

    Ascent

    A bölgesindeki kutulardan biri artık kurşun geçirmiyor. Bu değişiklikle, savunanlara daha güvenli savunma seçeneği sunmayı amaçladık.

    Bind

    A bölgesindeki kutu yığınlarından bir tanesi artık kurşun geçirmiyor. Bu değişiklikle, saldıranlara daha güvenli bir Spike yerleştirme seçeneği sunmayı amaçladık.

    Oyun Sistemleri Güncellemeleri

    Açık Beta Ortamı'nı (PBE) kullanan oyuncuların normal oyun ayarlarıyla PBE oyun ayarları birbirinden ayrıldı. Artık iki farklı platform arasında geçiş yaptığınızda ayarlarınız sıfırlanmamalı.

    Hatalar

    Harita

    Icebox mini haritası ve görüş konileri artık B Sarı bölgesinde doğru şekilde görünecek.

    Sosyal

    Ölüm Kalım Savaşı cezaları bundan sonra AFK yüzünden uzaklaştırılmanıza engel olmamalı.

    Ajan seçim ekranındayken kısa seri atış seslerinin duyulmasına sebep olan hata giderildi.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Eylül Spike Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title