Haberler

The Day Before'dan 10 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda ticari marka anlaşmazlığı ve ertelenme gibi aksilikler yaşayan açık dünya hayatta kalma MMO oyunu The Day Before'dan 10 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı.

Fntastic'in geliştirip Mytona'nın yayıncılığını yaptığı açık dünya MMORPG oyunu The Day Before'dan 10 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı.

THE DAY BEFORE'DAN 10 DAKİKALIK OYNANIŞ FRAGMANI YAYINLANDI

Sahipsiz evlerde bulunan çalışma masaları ile silahınıza birçok eklenti yapabiliyorsunuz. Ayrıca evlerin dolaplarını da kontrol ederek eşyalar toplayabilirsiniz. Açık dünya hayatta kalma zombi oyunu severlerin seveceği türden bir oyun olan The Day Before, 10 Kasım'da çıkış yapacak.

The Day Before'dan 10 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı

The Day Before'dan 10 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı

Terkedilmiş bir şehirde arabaları ve evleri lootlarken diğer yandan tüm şehri sarmış zombileri öldürerek hayatta kalmaya çalıştığınız ve en önemlisi olarak diğer hayatta kalan oyuncularla savaştığınız The Day Before, oyunculara istediğini verecek gibi görünüyor.

THE DAY BEFORE KONUSU

The Day Before, ete aç, enfekte olmuş ve hayatta kalanların yiyecek, silah ve arabalar için birbirlerini öldürdüğü ölümcül, pandemi sonrası Amerika'da geçen bir açık dünya MMO hayatta kalma oyunudur. Kaynakları temizlerken terk edilmiş araçları, evleri ve gökdelenleri arayın. Enfekte olmuş ve diğer oyuncuları gerçekçi silahlarla ezerek yeni dünyanın efsanesi haline gelin. Şaşırtıcı derecede ayrıntılı araçlarla güzel ama tehlikeli yerleri keşfedin. Çok geç olmadan eski toplumun restorasyonuna katılın. Hayatta kalan kolonide, ganimetlerinizi satabilir ve diğer oyuncularla güvenli bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dünya Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title