Haberler

Supraland sistem gereksinimleri neler? Supraland kaç GB?

Güncelleme:

Supra Games'in geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği macera bulmaca oyunu Supraland'ın Epic Games'te ücretsiz olmasının ardından oyunu indirmek isteyen oyuncular Supraland'ın sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki, Supraland sistem gereksinimleri neler? Supraland kaç GB? Detayları haberimizde…

Birincil bakış açılı metroidvania bulmaca oyunu Supraland, ağırlıklı olarak Zelda, Metroid ve Portal'dan esinlenerek tasarlandı. Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu olmasının ardından ise oyuncular Supraland'ın sistem gereksinimlerini araştırıyor. Peki, Supraland sistem gereksinimleri neler? Supraland kaç GB?

SUPRALAND SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Supraland'ı minimum grafiklerde oynayabilmeniz için Intel Core2Duo işlemci, 4 GB RAM ve GTX 780 ekran kartı gerektirmektedir. Önerilen ayarlarda oynamak için ise Intel Core i5 6600 veya AMD Ryzen 1600x işlemci, 4 GB RAM ve NVIDIA GTX 10760 ekran kartı gerektirmektedir.

Supraland Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core2 Duo
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 780
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Supraland Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 6600 veya AMD Ryzen 1600x
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1060 veya AMD RX 580
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

SUPRALAND KAÇ GB?

Supraland'ı oynamak için en temel kurulum ile 4 GB boş depolama alanı gerektirmektedir.

SUPRALAND KONUSU

Supraland seni zeki olarak kabul eder ve bağımsız bir şekilde oynamanı sağlar. Hikaye kısadır ve sana peşinden koşman için kapsamlı bir hikaye sunar, sonradan seni serbest bırakır. Supraland'ın oynama süresinin ise yaklaşık 15-30 saat sürmekte olduğu bildirildi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Steam Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title