Haberler

Sons of the Forest katana nerede?

Güncelleme:

Endnight Games'in geliştirdiği açık dünya hayatta kalma korku oyunu The Forest'ın devam oyunu Sons of the Forest'ta en güçlü yakın silahlardan biri olan katananın nerede olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Sons of the Forest Katana nerede? Detayları haberimizde…

Serinin ilk oyunu The Forest'ta oldukça güçlü olan yakın silah katananın ikinci oyundaki konumu, oyuncular tarafından "Sons Of The Forest katana nerede?" şeklinde araştırılıyor. Peki, Sons of the Forest katana nerede? İşte detaylar…

SONS OF THE FOREST KATANA NEREDE?

Yamyamlara karşı yakından daha fazla hasar verebilmek için kullanılan katana, haritanın güneydoğusunda yer alan büyük gölün sağındaki bir mağarada yer almaktadır.

Katanaya sahip olabilmek için Bakım Anahtar Kartı gerekmektedir. Bu nedenle Bakım Anahtar Kartı'na sahip olup olmadığınızı kontrol edin. Eğer kartınız yoksa buradan kartın nerede bulunduğuna ulaşabilirsiniz.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Haritanın karlarla kaplı dağının sağ aşağısındaki gölün yanındaki mağaraya girmeniz gerekmektedir. Daha spesifik olmak gerekirse, mağara büyük bir bölün batısında bulunmaktadır ve GPS cihazınız ile yeşil yanıp sönen bir işaret ile gösterilir.

Sons of the Forest katana nerede? Sons of the Forest Golden Armour nerede?

Kayaların arasında bulunan mağara girişinden içeri giriniz ve mağaranın sonuna kadar ilerleyin. Ardından bir çukurdan içeri dalarak karşınıza çıkan koridordan dümdüz ilerleyin. Karşınıza sağda çıkan ilk kapıya Bakım Anahtar Kartını okutarak içeri giriş yapınız.

Sons of the Forest katana nerede? Sons of the Forest Golden Armour nerede?

Ardından koridordan aşağı kata doğru ilerleyerek bir kapıdan daha geçeceksiniz. İçeri girdikten sonra sığınakta Level 2 yazısını görene kadar düz ilerleyiniz. Level 2 yazılı kapıdan içeri girdikten sonra ilk ikinci sağdaki kapıdan girin ve eşyalarla dolu bir oturma odasına gireceksiniz. Oturma odasında sehpa üzerine duran bir katana göreceksiniz.

Sons of the Forest katana nerede? Sons of the Forest Golden Armour nerede?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Dünya Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title