Haberler

Sifu, Steam'de 50 bin adet sattı

Güncelleme:

Sifu, platformda piyasaya sürüldükten sadece dört gün sonra steam'de 50 bin adet sattı. Geliştirici Sloclap'in beta 'em up oyunu, geçen yıl PC'de Epic Games'e özel olarak lansman yaptı, ancak 28 Mart 2023'te münhasırlığın sona ermesiyle beraber Steam'de de çıkış yaptı.

SIFU, STEAM'DE 50 BİN ADET SATTI

Sifu'nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda lansmandan dört gün sonra Sifu'nun Steam'de 50 bin adet satış yaptığı bildirilirken, yüzde 94 olumlu inceleme aldığını da açıkladı. Ayrıca Sifu'nun subreddit'i de 20 bin kullanıcıya ulaştı.

Sifu, 2022'nin en iyi bağımsız oyunlarından ve aksiyon oyunlarından biriydi ve bu başarıyla beraber dört ödülün de sahibi oldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sifu, Steam'de 50 binden fazla adet sattı

SIFU HİKAYESİ

Sifu'da oyuncular, ailelerinin ölümünün intikamını almak isteyen genç bir Kung Fu öğrencisi rolünü üstlenirler. Oyun, oyuncu karakterinin her öldüğünde yaşlandığı benzersiz bir yaşlanma mekaniğine sahiptir ve karakter daha kırılgan hale geldikçe oyunu daha da zorlaştırır.

Oyunun başarısı, ilgi çekici oynanışına, çarpıcı görsellerine ve benzersiz yaşlanma mekaniğine bağlanabilir. Dövüş sanatları oyunlarının ve genel olarak aksiyon oyunlarının hayranları, Sifu'nun piyasaya sürülmesini hevesle bekliyorlardı ve oyun hayal kırıklığına uğratmadı.

Sloclap, yeni oyun modları ve tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak ek içerikler de dahil olmak üzere lansman sonrası içerik için planlarını zaten duyurdu.

Henüz Sifu oynamadıysanız, kesinlikle kontrol etmeye değer. İlgi çekici oynanışı ve benzersiz yaşlanma mekaniği ile hızla Steam'deki en popüler aksiyon oyunlarından biri haline geliyor.

Sifu, Steam'de 50 binden fazla adet sattı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Haberler

Bakmadan Geçme

Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title