Haberler

Rocket League sistem gereksinimleri 2023! Rocket League kaç GB? Rocket League Türkçe nasıl yapılır?

Güncelleme:

Psyonix tarafından geliştirilen ve yayınlanan arabalarla oynanan futbol oyunu Rocket League milyonlarca oyuncunun tercih ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Rocket League sistem gereksinimleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir? Rocket League kaç GB? Rocket League Türkçe nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Psyonix tarafından geliştirilen Rocket League, arabalarla oynanan eğlenceli bir futbol oyunudur. İlk başta Microsoft Windows ve PlayStation 4 plaftormlarında Temmuz 2015'te kullanıcıların beğenisine sunuldu. 2016 yılında da Xbox One için tasarlanan sürüm piyasaya sürüldü. Rocket League, OS X ve Linux için beta sürümü denemelerini yayınlıyor. 505 Games yetkilileri, Haziran 2016'dan beri PlayStation 4 ve Xbox One platformları için oyunun fiziksel olarak dağıtımını üstlenmiştir.

Oyunseverlerin en beğendiği ve oynarken keyif aldığı oyunlar arasında yer alan Rocket League sistem gereksinimleri oldukça merak ediliyor. Peki, Rocket League oynamak için nasıl bir PC sistemine sahip olmanız gerekiyor? Rocket League sistem gereksinimleri, önerilen sistem gereksinimleri ve minimum sistem gereksinimleri! Rocket League kaç GB? Sizler için derledik...

ROCKET LEAGUE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Rocket League Minimum Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi : Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci : Intel veya AMD 2.4 GHz Dual Core CPU
  • Bellek : 4 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 760 veya AMD Radeon R7 270X
  • VRAM : 2 GB VRAM
  • DirectX : Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama : 20 GB kullanılabilir alan

Rocket League Önerilen Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi : Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci : Intel veya AMD 3.0 GHz Quad Core CPU
  • Bellek : 8 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 470
  • VRAM : 4 GB VRAM
  • DirectX : Sürüm 11
  • : Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama : 20 GB kullanılabilir alan

ROCKET LEAGUE KAÇ GB?

Rocket League herkes için yeterli seviye de uygun olabilecek bir depolama alanı kapsıyor. Oyunun tümünün yüklenmesi için istenilen depolama alanı 20 GB yer kaplamaktadır.

ROCKET LEAGUE TÜRKÇE NASIL YAPILIR?

Oyun ilk indirildiğinde İngilizce olarak yükleniyor. Ancak Türkçe yapmak oldukça kolay. Epic Games Launcher üzerinden Ayarlar sekmesine girin ve sayfanın en altına inin. Bu kısımda oyunun ismini bulup bir kere tıklayın. Açılan arayüz kutucuğuna:

-language=trk yazın ve kapatın.

Oyun Türkçe olarak açılacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title