Haberler

    Ninjas in Pyjamas üç yılın ardından League of Legends arenasına dönüyor!

    Güncelleme:

    Ninjas in Pyjamas organizasyonu resmi sitelerinden yaptıkları açıklama ile üç yıl aranın ardından tekrardan League of Legends'in profesyonel arenasında NiP olarak yer alacaklarını duyurdu.

    NINJAS IN PYJAMAS RESMİ SİTESİNDE YER ALAN AÇIKLAMA

    "Üç yıldan uzun bir süre sonra nihayet tüm gücümüzle geri döndük ve Dünya Şampiyonası unvanını neon sarıya boyamayı hedefliyoruz ve kupa için dolabımızda şimdiden yer açtık. Anlıyorsunuz - bu gerçek, ama her şey sırayla. "

    "NIP'in yeniden doğuşundan bu yana tek bir vizyonla yorulmadan çalıştık: ilk gerçek anlamda küresel espor organizasyonu olmak. Bugün, tüm büyük espor başlıklarında ekipleri bir araya getiren küresel bir organizasyon olan NIP Group'u oluşturmak için Çinli espor grubu ESV5 ile birlikte yeni bir pazara girerek bu hedefe doğru büyük bir adım atıyoruz. Daha fazla NIP kadrosu, unvanlar için daha fazla potansiyel.

    Bu hamle sayesinde, dünyanın en büyük League of Legends ligi olan LPL serisinde bir yer alacağız ve Victory Five'ı Pyjamas in Ninjas olarak yeniden markalaştıracağız. NIP'in performans ekibi ve modelinin eklenmesiyle, Doğu-Batı felsefelerinin bu evliliği, LPL'de daha önce görülmeyen güçlü bir yaklaşım oluşturmalıdır. Aynı prosedür League of Legends: Wild Rift için de geçerlidir."

    VICTORY FIVE YENİDEN MARKALAŞMA YOLUNA GİRİYOR!

    Organizasyon yaptığı açıklamada LPL liginde yer alan takımlardan Victory Five takımını yeniden markalaştırarak NIP ismiyle lige gireceklerini söyledi. Ayrıca organizasyon NIP Group'u oluşturmak için Çinli espor grubu ESV5 ile ortaktaşa çalışarak daha büyük bir pazara girdiklerini duyurdu.

    NIP, LPL'de Victory Five takımının slotunu satın alarak League of Legends profesyonel arenasına girmesinin yanında Wild Rift oyununda da takım oluşturacaklarını açıkladı.

    Dünyanın en köklü espor organizasyonlarından olan NIP bakalım bu sefer istediği başarıyı LoL ve Wild Rift'de de elde edebilecek mi?

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    League Of Legends Dünya Şampiyonası Wild Rift Haberler

    Bakmadan Geçme

    Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title