Haberler

EA Sports FC 24'e %103'lük zam!

Güncelleme:

Türkiye'de yükselen enflasyon nedeniyle artan oyun fiyatlarına bir yenisi daha eklendi. Electronic Arts'ın geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği futbol oyunu EA Sports FC 24'ün PlayStation Store'daki fiyatına %103'lük devasa bir zam geldi.

Geçtiğimiz aylarda Steam'in TL'den dolar kuruna geçmesiyle beraber PC'de oyun fiyatları dudak uçuklatacak hale geldi. Uzun süredir fiyatlarını koruyan PlayStation tarafında ise işler değişti. EA Sports FC 24'e beklenmedik bir zam gelerek PlayStation kullanıcılarını derinden sarstı.

EA SPORTS FC 24'E ZAM GELDİ

PC'de 70 dolardan satışa sunulan EA Sports FC 24, PlayStation mağazasında ise %103 zamlanarak 1.425 TL'den 2.900 TL'ye yükseldi. 25 Nisan itibarıyla gelen %103'lük zam sonrası EA Sports FC 24'ün PS4 ve PS5'te geçerli Standart Sürümü 2.900 TL'ye yükselirken Ultimate Sürümü ise 4.000 TL'ye yükseldi.

EA Sports FC 24'e %103'lük zam!

Bu fiyat zammı ise bir sonraki EA Sports FC oyununa yansıyacaktır. Bu nedenle EA Sports FC 25'in PlayStation mağazasındaki en düşük fiyatının 3 bin TL olması bekleniyor.

PlayStation mağazasına gelen zam sonrası oyuncular fiyatlara tepki gösterse de bir yandan da mağazadaki diğer oyunlara da zam geleceği konusunda endişelenmeye başladı. Türkiye'de son dönemde oyun fiyatlarına yapılan zamlar sonrası orijinal oyun satın alımında yüksek ölçüde bir düşüş yaşanırken bu durum da ülkedeki oyun sektörünü sekteye uğratabilecek bir duruma getirdi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği Playstation EA Sports Türkiye Futbol Zam Gamegar Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title