Haberler

Amazon'un MMORPG'si New World'e Season Pass geliyor

Güncelleme:

Amazon'un MMORPG'si New World'ün sezonluk bir modele geçtiğini ve bunun sonucunda ücretsiz ve premium bir Season Pass alacağı bildirildi.

New World'ün yeni Season Pass'i 28 Mart'ta oyuna gelecek ve Amazon, yeni özellikler, oyun deneyimleri ve daha fazlasıyla daha sık içerik geleceğini açıkladı. Season Pass üç ay boyunca sürecek ve oyuncuların her biri devreye girdikçe New World'de daha fazla benzersiz eklemeler yapılacağı söylendi.

NEW WORLD'E SEASON PASS GELİYOR

Season Pass, oyuncuların oyun içinde belirli görevleri tamamlayarak seviyeler ve ödüller kazanacağı PUBG Battlegrounds veya Call of Duty: Warzone gibi oyunlardan bir Battle Pass gibi çalışacak. Oyuncular isterlerse ücretsiz bir şekilde görevleri tamamlayabilir, ancak Premium üyeler, kozmetik, Marks of Fortune, Boost Tokens ve daha fazlası dahil olmak üzere seviye başına daha fazla ödül verilecektir.

Amazon'un MMORPG'si New World'e Season Pass geliyor

Premium Season Pass, New World'ün oyun içi kredisi kullanılarak satın alınabilir ve 20.000 Marks of Fortune'a mal olmaktadır. Oyuncular 42 TL'ye 23.000 Marks of Fortune satın alarak Season Pass'te premium satın alabilirler.

Amazon'un MMORPG'si New World'e Season Pass geliyor

Fellowship and Fire olarak adlandırılan 1. Sezonun geneline gelince, oyuncular yeni hikaye içeriğinin, yeni keşif gezisinin Fire Storm adlı yeni Heartgem Yeteneğinin, eklenen Gear Set Storage'ın ve yeni bir sunucu bölgesinin tadını çıkartabilirler.

Amazon'un MMORPG'si New World'e Season Pass geliyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

New World Amazon Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title