Haberler

Amazon Prime Gaming Nisan 2022 oyunları belli oldu! 450 TL değerinde oyunlar beklentinin altında kaldı

Güncelleme:

Amazon, Prime abonelerine özel her ay ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Ücretsiz oyunların yanı sıra oyun içi kozmetik ürünler ve oyun içi krediler de vererek Amazon Prime abonelerini mutlu etmeyi başarıyor. 450 TL değerindeki Amazon Prime Gaming Nisan 2022 oyunlarını beklentileri karşılayamadı.

Amazon Prime'a ayda 7,90 TL karşılığında üye olarak Prime Gaming ücretsiz oyunlarına sahip olabilirsiniz. Ayrıca ilk defa Prime abonesi olacaksanız 30 günlük ücretsiz deneme süresinden de yararlanabilirsiniz.

Prime Gaming'de Nisan 2022'de ücretsiz oyunların yanı sıra birçok oyun içi kozmetikler de verilmektedir. Ayrıca Prime Gaming'de League of Legends için geçerli ücretsiz 650 RP'nizi almayı unutmayın.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

AMAZON PRIME GAMING NİSAN 2022 ÜCRETSİZ OYUNLARI

  • The Elder Scrolls IV Oblivion GOTY – 31 TL
  • Plants vs Zombies Battle for Neighborville – 279 TL
  • Monkey Island™ 2 Special Edition: LeChuck's Revenge – 18,50 TL
  • Nanotale – 32 TL
  • Guild of Ascension – 25 TL
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion – 25 TL
  • Galaxy Of Pen And Paper – 25 TL
  • House of 1000 Doors Family Secrets – 13 TL

AMAZON PRIME GAMING NİSAN 2022 LOL 650 RP

Ayrıca Amazon Prime Gaming Nisan 2022 ile birlikte oyun içi hediyeler de kullanıcılarını bekliyor. Apex Legends'a gelen son karakter Mad Maggie için kostüm, banner ve L-star kostümü bulunan paket, Lost Ark oyuncuları için Raptor Mount paketi, League of Legends oyuncuları için her ay olduğu gibi 650 RP oyuncuları bekliyor. Tabi bunların yanı sıra ücretsiz Twitch Prime aboneliği de Amazon Prime aboneleri hediye veriliyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Amazon Prime Gaming Amazon Prime Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title