Haberler

Game Of Thrones Etkinliğinde Yüzlerce Kişi Final Sezonuna 'Merhaba' Dedi

Tüm dünya gibi Türkiye'de de diziseverlerin merak ve heyecanla beklediği 'Game of Thrones'un 8. sezon ilk bölümü düzenlenen özel gösterimde Amerika ile aynı anda yüzlerce kişiyle birlikte izlendi.

Digiturk ve Akmerkez Alışveriş Merkezi iş birliğinde Akmerkez Cinema Pink sinemalarında gerçekleştirilen etkinlikte, fenomen dizinin atmosferi Demir tahtıyla, Night King karakteriyle ve efsane yapımın benzersiz evreninde birebir yaşanırken, davetliler iki senedir nefeslerin tutularak beklendiği final sezonu ilk bölümünü Türkiye'nin en büyük Game of Thrones gösteriminde keyifle takip ettiler.

'Game of Thrones' efsanesi final sezonuyla Türkiye'nin ilk ve lider dijital yayın platformu Digiturk'le ekrana dönerken, platform imza attığı özel gece ile efsane dizinin tutkunlarını bir araya getirdi.

Digiturk ve Akmerkez Alışveriş Merkezi iş birliğinde Akmerkez Cinema Pink sinemalarında gerçekleştirilen özel buluşmaya medya, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü konuk katıldı. Konuklar arasında Tuğçe Karabacak, Billur Pınar Yılmaz, Duygu Çetinkaya, Mert Altınışık, Merve Çağıran, Merve Sevin, Okan Çabalar yer aldı.

Final sezonu ilk bölüm gösterimi için özel hazırlığın yapıldığı gecede misafirler, Demir tahtı, Night King karakteri ve efsane yapımın benzersiz evreninde iki yıldır beklenen final sezonuna çok özel bir 'merhaba' dediler. Ünlü DJ Atilla Şen de Game of Thrones temalı müzikleri ile geceye renk kattı.

Yüzlerce davetliyle birlikte izlenen final sezonu ilk bölümü ise misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Game of Thrones final sezonu sadece Digiturk'te

Fenomen dizi bugünden itibaren Amerika ile aynı anda, her Pazartesi saat 04.00'te, Türkçe altyazılı olarak, beIN SERIES SCI-FI, beIN CONNECT ve Digiturk Play'de yayınlanıyor. Dizinin beIN SERIES SCI-FI'daki hafta sonu tekrarları ise Cumartesi 00.00 - Pazar 23.00'de Türkçe -İngilizce altyazı seçeneğine ek olarak dublajlı olarak da izlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Game of Thrones Digiturk Türkiye Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title