Haberler

    Galatasaray Taraftarından Danimarka'ya Tepki

    Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag maçı sonrası gözaltına alınan 3 taraftar için protesto yürüyüşü yaptı

    Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, sarı-kırmızılı takımın Danimarka temsilcisi Kopenhag ile deplasmanda oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı sonrası gözaltına alınan 3 taraftar için İstanbul'daki Danimarka Başkonsolosluğu'na yürüdü.

    Sosyal medyada organize olan yaklaşık 100 kişilik grup, Şampiyonlar Ligi'nde 5 Kasım Salı günü oynanan Kopenhag- Galatasaray maçı sonrası gözaltına alınan taraftarlar Mehmet Karahan, Ali Büyükdoğan ve Cihan Bali için protesto gösterisi düzenledi.

    Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Sokak'ta bir araya gelen taraftarlar, daha sonra ellerindeki pankartlarla Danimarka'nın İstanbul Başkonsolosluğu'na doğru yürüyüşe geçti. "Kardeş kardeşi asla yalnız bırakmaz" şeklinde slogan atan grup, Mecidiyeköy'deki Trump Towers önünde basın açıklaması yaptı.

    ultrAslan adına basın açıklamasını okuyan taraftar grubu başkanı Veysel Giley, üç taraftarın kendi aralarındaki kavgadan dolayı gözaltına alındığını belirterek, özetle şunları kaydetti:

    "Kardeşlerimizin tutuksuz yargılanması için yaptığımız başvurular sonuçsuz kalmış ve Danimarka makamları bu konuda hiçbir çaba göstermemişlerdir. Kardeşlerimizin adil olmayan koşullarda cezaevinde tutulması bizleri rahatsız etmektedir. Ali, Mehmet ve Cihan asla yalnız değildir. Arzumuz, insan haklarını uygun olmayan davranışın bir an önce sona erdirilmesidir."

    Geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden konuyla ilgli açıklama yapan sarı-kırmızılı kulüp de, yönetimin üç taraftar için her türlü girişimi yaptığını duyurmuştu.

    Bu arada, ultrAslan temsilcilikleri tarafından, 18 Kasım Pazartesi günü Avrupa'da bulunan Danimarka elçilikleri ve başkonsolosluklarına da siyah çelenk bırakma eylemi yapılacağı bildirildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Danimarka Kopenhag Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title