Haberler

Galatasaray, Lucien Favre ile Anlaşma Sağlayamadı

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi Lucien Favre ile iki kez görüştü, anlaşma sağlayamadı. Üçüncü bir teklif ise yapılmayacak.

Gelecek sezondan itibaren A takımı çalıştıracak teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, bir süredir temas halinde olduğu Lucien Favre'dan vazgeçti. Goal Türkiye'nin edindiği bilgiye göre Galatasaray yönetimi, 2011 - 2015 yılları arasında Bundesliga ekibi Borussia Mönchengladbach'ı çalıştıran Lucien Favre ile iki ayrı görüşme gerçekleştirdi. Taraflar ortak bir zeminde buluşamayınca, yönetim, İsviçreli teknik adama üçüncü bir teklif götürmekten vazgeçti.

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

2015-16 sezonu başında üst üste alınan beş yenilginin ardından istifa ettikten sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Favre, artık Galatasaray'ın listesinde değil.

TEKNİK DİREKTÖR SİRKÜLASYONU

Sezona Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan Cimbom, beklentilerin altında kalan performans nedeniyle bu hoca ile yollarını ayırıp Mustafa Denizli ile anlaşmıştı. Fakat Denizli de kötü gidişata dur diyemeyip istifasını verince, A Takım sezon sonuna dek önce Orhan Atik, ardından da altyapı antrenörü Jan Olde Riekerink'e emanet edilmişti.

ÖNCELİK SPORTİF DİREKTÖR

Galatasaray yeni sezonda bir sportif direktör görevlendirecek ve yeni seçilecek çalıştırıcının da sportif direktör ile uyumlu olmasına dikkat edecek. Kulübün eski oyuncu ve antrenörlerinden Erdal Keser ile bu görev için görüşüldü; ancak görüşmeler, imza aşamasında durdu. Bunun gerekçesiyse, Kulüp Yönetim Kurulu'nda bu isim üzerinde yaşanan anlaşmazlık. Yine de, Keser ile sportif direktörlük için anlaşma formülü rafa kalkmadı, askıya alındı.

YÖNETİM SORUN İSTEMİYOR

Sportif direktörlük görevi için tek alternatif Erdal Keser değil. Galatasaray muhakkak bir futbol adamını bu göreve getirmek istiyor. Bunun gerekçesiyse, içinde bulunduğumuz sezon boyunca Florya'da bir türlü tesis edilemeyen disiplin. Galatasaray yönetimi, yeni sezonda gerek futbolcularla, gerekse de yeni gelecek teknik yönetimle, disipline bağlı bir sorun yaşamak istemiyor.

Kulüp kaynakları, 2016-17 sezonu için, takımı çalıştıracak teknik direktörden önce, Florya'yı yönetecek sportif direktörün açıklanmasının sürpriz olmayacağını ifade ediyor.

(Kaynak: Goal.com)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Mönchengladbach Erdal Keser Galatasaray Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

MMOM:

Müslüman, içinden günde 4. 000 Fatiha Suresini oku, Allah (C. C. ) katında tüm gün Namaz kılıyormuşsun sevabı al. Okuyan ölümden başka her sıkıntıdan kurtulur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title