Haberler

    Galatasaray'ın Teknik Direktörü Moyes mi Olacak? İşte Yanıtı

    Moyes'e "Bekle" diyen Aysal, "Toplam 5 Alman adayımız var. Bunların 3'ü Brezilya'da" dedi.

    Galatasaray'ı yeni sezonda kimin çalıştıracağı önceki gün İstanbul'a gelen David Moyes ile de anlaşma sağlanamayınca yine cevapsız kaldı. Lucescu ve Tuchel'den olumsuz yanıt alan ve ısrarla "Alman veya Hollanda ekolünden bir teknik adamla çalışacağız" diyen G.Saray Başkanı Ünal Aysal, önceki gün otelinde Moyes ile bir araya geldi. Manchester United'da çeyrek asır görev yapan Sir Alex Ferguson'un yerine geçen sezon başında göreve gelen ve başarısız sonuçlar yüzünden sezonu bile tamamlayamayan İskoç hoca ile yıllık ücreti, teknik ekibi ve transfer bütçesi gibi konular masaya yatırıldı. Geceyi Les Ottomans'da geçiren Moyes, dün sabah erken saatlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. İdari Menajer Cenk Ergün'ün karşıladığı Moyes, idman sahalarını, futbolcuların kamp yaptığı binayı, fitness salonu ve diğer birimleri inceledi.

    Adayların çoğu Brezilya'da


    Sabah Spor'un günün erken saatlerinde itibaren takip ettiği David Moyes, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir saat kaldı. Florya'dan Atatürk Havaalanı'na geçen ve 12:50 uçağıyla Manchester'a uçan İskoç teknik adama G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın "Size kararımızı bildireceğiz" dediği ve kesin bir anlaşma sağlanmadığı öğrenildi. Aysal, David Moyes ile yaptığı görüşme öncesinde Hikmet Karaman ile de bir araya gelmiş, Karaman kendisine projeleri hakkında bir sunum yapmıştı. Aysal, "Üçü Brezilya'da 5 teknik adam ile görüşüyoruz. Hiç acelemiz yok" ifadelerini de kullandı. Bu arada Galatasaray yönetiminde bazı isimlerin, başkan Aysal'ın eski yönetici Haldun Üstünel ile bir araya gelmesi ve teknik adam konusunda görüşünü sormasından dolayı rahatsız olduğu ifade edildi.

    İstanbul'u değil Florya'yı gezdi


    David Moyes, Galatasaray kulübünün özel aracıyla Kuruçeşme'den Florya'ya gitti ve Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi. İskoç teknik adamın, idari bina ve kamp tesislerini beğendiği öğrenildi. Moyes'in tesisleri gezerken ayrıntılı notlar alması dikkat çekti. Personel ile de diyaloga giren Moyes, çok mutlu bir şekilde Florya'dan ayrıldı.

    Galatasaray'ı tarif etti


    G.Saray'ın başına teknik direktör olarak geçeceği "sürpriz" şekilde konuşulmaya başlanan David Moyes'ten Manchester Evening gazetesine önemli açıklamalar geldi. Bir süredir ABD'de tatil yapan İskoç hoca, "Teknik adamlığa dönmek için birkaç teklif aldım ama geri dönmek için şu anda listemden bir seçim yapmayı düşünmüyorum. Ben bu sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi düzeyinde bir takımda çalıştım. Bu da ağzımda bir tat bıraktı ve ben bu seviyede çalışabileceğimi kanıtladım. Bana Şampiyonlar Ligi'nde olma fırsatı verecek bir takımla çalışmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olma emelleri olan bir takım olmalı. Bu takım evde de olabilir. Yurt dışında da olabilir. Hep ufkumu genişleten hem de daha fazla şey öğrenmeme neden olacak bir takım olmalı" dedi.

    İmalı yanıt


    G.saray ile görüşmek için önceki gün İstanbul'a gelen David Moyes Türkiye'den ayrıldı. THY'nin tarifeli seferiyle dün 12.50'de Manchester'a giden Moyes, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin G.Saray ve İstanbul hakkındaki ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı. Gazetecilere el sallayan Moyes "İstanbul'a tekrar geri gelecek misiniz?" şeklindeki soruya "Göreceğiz"cevabını verdi.

    Löw'ün gelme ihtimali %5


    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Klinsmann, Löw ve Hitzfeld ile ilgilendikleri açıklaması Almanya'da ilgi gördü. Bir internet sitesi Joachim Löw'ün Galatasaray'a gelme ihtimalini yüzde 5 olarak gördü. 2016 yılına kadar Alman Milli Takımı'nı çalıştıracak olan Löw'ün G.Saray'a gitmesinin şu anda hayalden öte birşey olmayacağı da iddia edildi. Hitzfeld'in, Dünya Kupası'ndan sonra teknik direktörlüğü bırakacağını, Klinsmann'ın da ABD'den ayrılmayacağını belirten site, Galatasaray'ın sürpriz bir teknik adam peşinde olduğunu iddia etti.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray David Moyes Ünal Aysal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title