Haberler

    Galatasaray'ın Fernando Muslera Planı

    FutbolArena - Galatasaray'da başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın 2018 yılında sona erecek olan sözleşmesini yenilemek isteyen yönetimin harekete geçtiği belirtildi.

    FutbolArena - Galatasaray'da başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın 2018 yılında sona erecek olan sözleşmesini yenilemek isteyen yönetimin harekete geçtiği belirtildi.

    Takvim'de yer alan habere göre; Uruguaylı kalecinin menajeri Fonseca'yı İstanbul'a çağıran ve yeni sözleşme için görüşmelere başlayan Sarı-Kırmızılılar'ın planını açıklıyor... Alınan bilgilere göre yönetim, Muslera'yı Galatasaray'ın 'Yeni Taffarel'i yapmak istiyor. Şu anda 30 yaşında olan Muslera ile 2022 yılına kadar sözleşme imzalamayı düşünen Sarı-Kırmızılılar, Uruguaylı eldivene 35'ine geldiğinde jubile yaptırmayı planlıyor. Muslera'ya ardından ise teknik heyette görev yapması için teklif götürülecek.

    EŞİYLE BİRLİKTE İSTANBUL'DA ÇOK MUTLU

    İstanbul'da çok mutlu olan ve Galatasaray için "yuvam" ifadesini kullanan Muslera'nın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merak konusu... Tecrübeli kalecinin eşi Patricia Callero'nun da İstanbul'da kalmak istediği, bu nedenle yönetimin çok büyük bir ihtimalle hedefe ulaşacağı belirtiliyor. Muslera'ya büyük bir sevgi besleyen taraftarlar da sosyal medyadan yeni sözleşme mesajları göndermeye başladı. Taraftarlar da ömür boyu sözleşme imzalanmasını istiyor..

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Galatasaray İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title