Haberler

Galatasaray'dan Östersunds'a Yemek

Galatasaray ile Östersunds arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması öncesi her iki takımın yöneticileri ve UEFA delegeleri Kalamış Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Galatasaray ile Östersunds arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması öncesi her iki takımın yöneticileri ve UEFA delegeleri Kalamış Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal, Yönetim Kurulu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ural Aküzüm ve Murat Atay katıldı.

Yemekte Östersunds adına başkan Daniel Kindberg, genel sekreter Lars Landin, finans müdürü Martin Johansson, yöneticiler Hasse Carlsson, Maj-Britt Ringvall yer aldı.

DURSUN ÖZBEK: "GALATASARAY HER ZAMAN KAZANMAK İSTER"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen yemekte açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın her zaman kazanmak isteyen bir takım olduğunu söyleyen Özbek, "Seyir zevkinin yüksek olacağını tahmin ettiğim maçın sonunda atlayan tarafın biz olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Östersunds Başkanı Daniel Kindberg ise "Büyük bir gururla bu maça çıkıyoruz. Dünyaca ünlü bir takımla oynayacağız. Kendi takımımıza güveniyoruz ancak Galatasaray'a büyük saygı duyuyoruz. Çok güzel bir stadyumda oynayacağız. Bizim geldiğimiz yer küçük bir kasaba. Böyle büyük bir stadyumda oynamak bize gurur verecektir" şeklinde konuştu.

Başkan Dursun Özbek, yemekte Östersunds Başkanı Daniel Kindberg ve UEFA delegelerine Galatasaray forması hediye etti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Spor Kulübü İsmail Sarıkaya Kalamış Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title