Haberler

FOX Tv Sen Çal Kapımı canlı izle! Sen Çal Kapımı 42. bölüm yeni bölüm canlı izle! Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu?

Güncelleme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı bugün 42. bölüm yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizi 20:00 'da FOX TV ekranlarında başlayacak. Sen Çal Kapımı canlı izle! FOX TV canlı izle! Sen Çal Kapımı yeni bölüm canlı izle! Sen Çal Kapımı son bölümünde neler oldu? Sen Çal Kapımı yeni bölümde neler oldu?

Kerem Bursin'in başrollerinde olduğu Sen Çal Kapımı dizisi heyecanla bekleniyor. Farklı bir senaryoya sahip olan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü ne zaman? Sen Çal Kapımı 42. fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 42. bölüm izle! Sen Çal Kapımı yeni bölüm canlı izle! Sen Çal Kapımı son bölümünde neler oldu? İşte detaylar haberimizde…

SEN ÇAL KAPIMI 42. BÖLÜM CANLI İZLE!

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda ve Serkan arasında yıllar önceki hesaplaşmalar gün yüzüne çıkarken, Kiraz konusundaki köşe kapmaca devam eder. Ancak Eda'nın büyük sırrına başkaları da uyanmak üzeredir. Eda uzak durmaya çalışsa da, Serkan yıllar sonra Eda'yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLE!

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

DİZİ OYUNCULARI

Hande Erçel - Eda Yıldız

Eda şehirli, modern bir peri kızıdır. Güzel, akıllı, yetenekli, iyi kalpli, açık sözlüdür. Girdiği ortama renk getiren, giyim tarzıyla, davranışlarıyla, yaşam biçimiyle nev-i şahsına münhasır, orjinal bir genç kadın. Anne babasının yokluğunu, aile olmanın eksikliğini aşırı sosyal bir çocuk olarak kapatmış olan Eda'nın en büyük tutkusu ise çiçekler. Biraz fevri, düşündüğü şeyi söylemeden duramıyor ama girdiği her ortama ışık saçıyor.

Kerem Bürsin - Serkan Bolat

Yakışıklı, karizmatik, sert bir adam. Çok iyi eğitimli, bilgili ve acımasız bir işadamı. Babasının holdingini büyüterek başarıdan başarıya koşmuş. İş dünyasını çok iyi bir satranç ustası gibi aleyhine döndürmeyi çok iyi biliyor. Risk almayı seviyor. Aldığı her kararın arkasında duruyor ve sonuna kadar gidiyor. İş ve başarı dışında hiçbir motivasyonu yok. Kaybetmemeye takıntılı ve o yüzden sevmekten içten içe korkuyor.

• Neslihan Yeldan - Aydan Bolat

• Bige Önal - Selin Atakan

• Evrim Doğan - Ayfer Yıldız

• Anıl İlter - Engin Sezgin

• Melisa Döngel - Ceren Başar

• Çağrı Çıtanak - Ferit Şimşek

• Elçin Afacan - Melek Yücel

• Sitare Akbaş - Figen Yıldırım

• Başak Gümülcinelioğlu - Pırıl Baytekin

• Alican Aytekin - Seyfi Çiçek

• Sarp Bozkurt - Erdem Şangay

• İlkyaz Arslan - Leyla Haktan

• Hakan Karahan - Şef Alexander Zucco

• Sarp Can Köroğlu - Deniz Saraçhan

• İlayda Çevik - Balca Koçak

SEN ÇAL KAPIMI FOX TV CANLI YAYIN İZLE!

SEN ÇAL KAPIMI 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sen Çal Kapımı Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title