Haberler

Forbes Dergisi 2013'ün En Güçlü Ünlüleri Listesini Yayımladı

Listenin başında Amerikalı programcı ve sunucu Oprah Winfrey bulunuyor

Forbes dergisi, 2013 yılının en güçlü ünlüleri listesini yayımladı.

Ünlülerin kazançları, basında, televizyonda ve sosyal hayattaki mevkileri ile marka değerleri göz önünde tutularak yapılan listenin başında, Amerikalı televizyon programcısı ve sunucusu Oprah Winfrey bulunuyor.

Listenin ilk 10'unda kadın ünlülerin hakimiyeti dikkati çekerken, ikinciliğe Lady Gaga ve üçüncülüğe Steven Spielberg'in yerleştiği görülüyor.

Listenin ilk 20'si şöyle sıralanıyor:

1- Oprah Winfrey (kazancı 77 milyon dolar)

2- Lady Gaga (kazancı 80 milyon dolar)

3- Steven Spielberg (kazancı 100 milyon dolar)

4- Beyonce Knowles (kazancı 53 milyon dolar)

5- Madonna (kazancı 125 milyon dolar)

6- Taylor Swift (kazancı 55 milyon dolar)

7- Bon Jovi (kazancı 79 milyon dolar)

8- Roger Federer (kazancı 71 milyon dolar)

9- Justin Bieber (kazancı 58 milyon dolar)

10- Ellen DeGeneres (kazancı 56 milyon dolar)

11- Hugh Jackman (kazancı 55 milyon dolar)

12- Jennifer Lopez (kazancı 45 milyon dolar)

13- Rihanna (kazancı 43 milyon dolar)

14- Coldplay (kazancı 64 milyon dolar)

15- Tiger Woods (kazancı 78 milyon dolar)

16- LeBron James (kazancı 60 milyon dolar)

17- Simon Cowell (kazancı 95 milyon dolar)

18- Katy Perry (kazancı 39 milyon dolar)

19- David Beckham (kazancı 47 milyon dolar

20- Robert Downey Jr - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Steven Spielberg Oprah Winfrey Lady Gaga Forbes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title