Haberler

Fikret Orman'ı Kızdıran Gökhan Töre'ye Yol Göründü!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin, kulüp doktorunu dinlemeyip başka bir doktorun yönlendirmesiyle ameliyat olmasının ardından Fikret Orman, oyuncuyu sene sonu gönderme kararı aldı.

Almanya'da eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından yönlendirilen bir klinikte ameliyat olan Gökhan ağır bir bedelle karşı karşıya kaldı. Gökhan Töre'nin operasyon sonrası dönüş süresinin uzaması Orman'ı çileden çıkardı. Yönetim kapalı kapılar ardında Gökhan'ın satılmasına karar verdi.

KULÜBÜ DİNLEMEMESİ KRİZ YARATTI

Beşiktaş'ta Gökhan Töre krizi yaşanıyor... Yıldız oyuncunun Almanya'da geçirdiği ameliyat sadece kulüp doktoru Sarper Çetinkaya'yı değil Başkan Fikret Orman'ı da çileden çıkarmaya yetti. Çetinkaya'nın İstanbul ve Basel'de önerdiği iki farklı doktora rağmen Gökhan Töre'nin eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın yönlendirmesiyle Almanya'da bir klinikte operasyon geçirmesi kriz yarattı. Çetinkaya'nın görüştüğü uzmanlar böyle bir anjiyo için 1 ile 3 hafta arasında sahalardan uzak kalma süresi verirken Töre'nin Almanya'da geçirdiği operasyondan sonra ancak 15 günün ardından İstanbul'a dönebilecek olması ayrı bir gerginliğe neden oldu. Gökhan'ın Önder Özen tarafından getirilen ancak kulüpten ayrılırken Orman dahil birçok isimle sorun yaşayan Karanlık'a gitmesi sonunu hazırladı.

EN UYGUN RAKAMI VEREN KULÜBE SATILACAK

Takvim gazetesindeki habere göre; tüm bunlara Gökhan Töre'nin bir de Karanlık'la fotoğraf çektirmesi Başkan Orman'ın tepkisini daha da artırdı. Ayrıca Karanlık'ın, "Teşhis konulamadı. Yapılan tedavi oyuncuya zarar verdi" sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Yönetimin İstanbul'a geldiğinde Gökhan Töre'ye para cezası vermeye hazırlandığı ortaya çıktı. Ayrıca sık sık sorun çıkaran Gökhan Töre'nin kendisi için en uygun rakam veren Avrupa kulübüne atılacağı gelen bilgiler arasında.

EN KRİTİK SÜREÇTE ORTALIKTA YOK

Beşiktaş'ta en kritik dönemde sakatlığını ileri sürerek yönetimin onay vermediği bir klinikte ameliyat olan Gökhan Töre ile sezon sonu yollar ayrılacak.

BU FOTOĞRAF ORMAN'I ÇOK KIZDIRDI

Gökhan Töre'nin Ertuğrul Karanlık'la cektirdiği fotoğraf başkanı sinirlendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Karanlık Fikret Orman Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500

Yorumlar (10)

ÇERÇİCİ:

GÖNDERİN GİTSİN BİR ŞAMPİYONLUK BU ADAMA BAĞLIYSA GEREKMEZ ZATEN O ŞAMPİYONLUK

16
1
yanıtYanıtla
dayi:

Karakter mafiş

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gökhan kendi sonunu hazırladı . Zaten bekliyordum

9
0
yanıtYanıtla
gs 31 baba:

gel gasaraya gel 10 yıl oynarsın

1
2
yanıtYanıtla
yuh:

yuh geçende west ham united e satıldı haberi vardı şimdide yol göründü haberi yarında yolun sonu başı ortası haberi yaparsanız ee ne demişler dünya geneli haberlerin yüzde 99 yalan yüzde 1 i palavra

3
0
yanıtYanıtla
gs 31fakır:

gasaraya gel senı almazlarsa haberım olsun transsfer parası benden

0
1
yanıtYanıtla
musti:

gs takas etsin bir futbolcusuyla satin alamadigina gøre muhahaha mesela yerine hamit sabri semih umut ve tarigi versin

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

20 yi verene verin. . .

0
0
yanıtYanıtla
karakartal:

10 milyon Euro yeter alan hayrını görsün

0
0
yanıtYanıtla
SB:

İYİ BİR FİYATA ELBETTE SATILACAKTIR. BJK YA UYGUN BİR KARAKTER OLARAK GÖREMİYORUM. HERKESİ HER AN YOLDA BIRAKACAK BİR TİPE BENZİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title