Haberler

Fikr-i Asım Derneği'nden, Ozan Arif'e Suç Duyurusu

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği yöneticileri, ülkücü kimliğiyle tanınan şair Ozan Arif'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hitaben yazdığı içinde 'şerefsiz' ifadesi geçen şiiri nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği yöneticileri, ülkücü kimliğiyle tanınan şair Ozan Arif'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hitaben yazdığı içinde 'şerefsiz' ifadesi geçen şiiri nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Keşan İlçe Başkanı Asım Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, Ozan Arif lakabıyla bilinen şair Arif Şirin'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hitaben yazdığı şiirde kendisine hakaret içeren ifadeler kullandığını öne sürerek Keşan Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı ve Ozan Arif hakkında  Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Keşan İlçe Başkanı Asım Göksu, Ozan Arif'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hitaben yazdığı şiirde kendisine hakaret ettiğini belirterek, şöyle dedi:

"Bugün 'Ülkücü camianın sanatçısı' diye bilinen 'Ozan Arif' lakaplı Arif Şirin'in 27 Haziran 2017 tarihinde kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye apaçık işaret eden şiiri nedeniyle suç duyurusunda bulunmak ve Ozan Arif'i kınamak üzere toplandık. MHP'nin bilge lideri dava adamı Devlet Bahçeli etrafında bazı ülkücü ve milliyetçi gibi görünüp dış güçlerin himayesinde olduklarını tespit ettiği kişileri ivedilikle ülkücü hareketten ihraç ettiği tüm kamuoyunun bilgisi dahilindedir. Ülkemizin son zamanlarda iç ve dış nifak yuvalarının saldırısı altında olmasını fırsat bilerek dört bir yandan saldırmaya başlayan bazı odaklar kendilerini apaçık meydana çıkardıkları gibi devlet karşıtı tüm odaklarla işbirliği içine girmişlerdir. Devletimizin ve milletimizin bekası için milliyetçilik adına yapması gereken ne varsa yapan devlet başkanının yanında dik duran Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli'ye ağza alınmayacak hakaret dolu beyan ve ifadelerle yazdığı şiire kinini ve nefretini kamuoyu önünde kusmuş olan Ozan Arif'i şiddetle kınıyor, Devlet Bahçeli'nin yanında olduğumuzu açıkça belirtiyor, tüm yargı organlarını göreve davet ediyoruz."

"DEVLET BAHÇELİ'DEN ÖZÜR DİLEMELİDİR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yapılan bu saygısızlığa sessiz kalmadıklarını ifade eden Göksu, "Ozan Arif lakaplı Arif Şirin, yıllarca bu ülkede 'ozan' lakabıyla hürmet gösterilmesine vesile olan ayrıca MHP'nin tüm etkinliklerinde itibar görmesini de sağlayan Devlet Bahçeli'den yapmış olduğu hadsizliği nedeniyle özür dilemlidir"  dedi.

Asım Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, basın açıklamasının ardından Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı'na Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulundu.

- Keşanedirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Arif Şirin Göksu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title